Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Ruby

Full members
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Ruby

 • Rank
  Vwkawa driver

Personal Information

 • Ime i prezime
  Krsnik
 • Lokacija
  Zagorje
 • Vozilo
  Audi Q3 S line

Recent Profile Visitors

614 profile views
 1. Ja sam bio prošle godine u Termag hotelu na stazi, bilo je odlično ali je već popunjen za ovu godinu u periodu prije ili poslje Božića Išo bi opet na Jahorinu sam dolje je često da nema snijega zar nije?
 2. Vidim da je na Jahorini napadalo snijega više negdo blio gdi u sloveniji Mislim da ću dolje samop gledam po via michelinu da put traje 6 sati??? Dali je bio tko u Termag Hotel Jahorina?
 3. Tražim neko skijalište od 21.12. do 24.12. znači 3 noćenja obavezno hotel doručak i večera ali da ima i neke aktivnosti za ženu kroz dan ako neće puno skijati. Welness, fitness i sl. Gledao kranjsku goru ali nema snijega, možda ova Sella Neveu?
 4. Ma u firmi imamo kolktivni uvijek između Božića i Nove godine stoga mogu u tom terminu ići. Poršle godine sam čekao do kraja da vidim gdi bude snijega i bilo je na Vogelu te sam onda išo tamo ali je već većina toga bila rezervirana i zauzeta prije.
 5. Preporuka hotela u jahorini, kak se zove ovaj Fran_Zgb gdi si ti bio? Kako je tamo sa snijegom u 12 mjesecu da ne rezerviram sad a onda nebude snijega? Sloveniju sam prošo skoro sve, Kranjska, Krvavec, Rogla, Vogel, kud još treba otići da je siguran snijeg, hotel skoro na stazi i sl? Naravno i cijena da nije 10000kn za dvoje odraslih i dijete za 5 dana
 6. Dal je bio ko na Vogle gore u hotelu Vogel. Ja idem gore na 4 dana pa neznam dali ima ko kakva iskustva? Čini mi se sve mrtvo poslje 16h dok više ne rade žičare
 7. Kako si onda zadovoljan sa ovim gumama iam istu sitaciju kod sebe na CC-u 235/40 18 dvije dobre trebam samo dvije pa bi možda uzeo ovu dimenziju pošto su jeftinije (dali imaš problema sa esp??) Te kako si zadovoljan sa te Davanti?
 8. ovo sam naručio https://www.ebay.com/itm/Fiebings-Leather-Dye-29-colors-4oz-118ml-fiebing-shoes-boots-bag-belt-strap/231573191976?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=530809432868&_trksid=p2057872.m2749.l2649
 9. kupio ovo premazao volan ali sad skroz ostaje crna boja na rukama "katastrofa" ima što bolje ili bi trebao prvo nećim jačim očistiti volan, ja sam ga očistio apc-om i premazao ovom spušvicom ali sad već 3 tjedna stalno ostaje boja na rukama???
 10. ja bio između božića i nove na rogli i bilo je snijega (jedino jurgovo nije radilo)
 11. Ima kakva dobra ponuda za skijanje oko 5 dana za novogodisnje praznike?
 12. Imam i jaa negdi slika kad smo bili kad je cijeli dan padalo. Neko se je s fabiom onda razbil
 13. nije skup već sam mislio kupiti, ali postarina 113 dolara?

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...