Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svima,

ugrađuje li netko i koliko košta daljinsko paljenje za automobil?

Da li postoji samo paljenje ili u kompletu ide i alarm i ostali gadgeti?

• Replies 282
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
ali da li postoji samo paljenje, ne trebam alarm dizanje prozora i pizdarije, nego samo da ga ispred kuće zimi mogu upalit.

ovo i mene zanima, zbog istog razloga. neda mi se u piđami na -10 izlazit van palit auto da se zgrije :cice:

Posted

to je najjaca stvar koja se moze stavit u auto :) ... cim je zahladilo fali mi ... imo sam u bivsem autu i prezadovoljan.... i ja preporucam lac-a

Posted

Ma na GTR-u mi ne bi trebao alarm jer bi bio pod kaskom i ne krade se, ali me jebe to grijanje ulja u motoru i diferencijalu. E da mi ga je svako jutro na daljinski upalit na valjcima, pa da se sve zgrije i odmah gas do poda. Ovako ću ga moći stiskati tek kad dođem na posao, a to mi je debilno jer je cesta razvaljena. Jebo takav auto.

Dakle preporuka je Lac.

Posted

Ma na GTR-u mi ne bi trebao alarm jer bi bio pod kaskom i ne krade se, ali me jebe to grijanje ulja u motoru i diferencijalu. E da mi ga je svako jutro na daljinski upalit na valjcima, pa da se sve zgrije i odmah gas do poda. Ovako ću ga moći stiskati tek kad dođem na posao, a to mi je debilno jer je cesta razvaljena. Jebo takav auto.

Dakle preporuka je Lac.

Posted

Ovisi koji auto i ovisi što hoćeš. Od 2000 na dalje...

Zato se malo raspiši. Koji auto, koji mjenjač, kakav ključ ima, itd...

Jer nije ista cijena paljenja ako imaš novi CLS ili ako imaš staru Toyotu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...