mr_G Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Naravno. Dođe jedan mali kinez i izbaci ti auto iz brzine i upali ga... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Prekidac lera se moze ugraditi, ali nije u cijeni. On je 250kn. Ali, imam 2 mogucnosti osim njega jos: - Upaliti opciju turbo timer - i auto jos radi 1 (ili 3 ili 5 min) nakon gasenja. - Upaliti proceduru memoriranja polozaja mjenjaca Tak da nema sanse da ostavis auto u brzini. Da, ide svo spajnje. 1600kn je za sve narudzbe do 31.12. Nakon toga ie regularna cijena. Ugradnja moze biti i u prvom mjesecu, ali narudzba za nju do 31.12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 TADA! SMSCommander G6, moj auto, moj odlazak na posao, moj server, moja aplikacija, google karta... Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Nice, samo zasto ides tako cudnim putem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Nice, samo zasto ides tako cudnim putem? Zato što moram iskipati maličku na kvatrić, i onda izbjegnem ono križanje na slavonskoj gdje je uvijek čep.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Prekidac lera se moze ugraditi, ali nije u cijeni.On je 250kn. Ali, imam 2 mogucnosti osim njega jos: - Upaliti opciju turbo timer - i auto jos radi 1 (ili 3 ili 5 min) nakon gasenja. - Upaliti proceduru memoriranja polozaja mjenjaca Tak da nema sanse da ostavis auto u brzini. Da, ide svo spajnje. 1600kn je za sve narudzbe do 31.12. Nakon toga ie regularna cijena. Ugradnja moze biti i u prvom mjesecu, ali narudzba za nju do 31.12. To sa procedurom je vrlo triki kod naših čobana. Jedan je tako uspio zavariti auto na parkingu... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Zato što moram iskipati maličku na kvatrić, i onda izbjegnem ono križanje na slavonskoj gdje je uvijek čep.. Hahaha vidio sam te danas, projurio si pored mene na križanju sa donjim sveticama oko pola 8, pa si se vozio iza mene, pa ispred sve do kvatrića Ja sam bio u hyundai-u od starog Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 E onda te nisam skužio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now