Marko Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Dobar dan, Pitanje za porš farere , di kupujete dijelove za redovito odrzavanje razumne cijene? A da nije jankomir... Plocica i filtera ulja ima u tokicu i takvim ducanima Nema diskova , filtera zraka Za sad mi je druga opcija ebay i ducani u engleskoj. Unaprijed hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 o kojem se modelu radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 ili ti mi iz kanade pošaljemo... iako su dijelovi u europi za europske aute jeftiniji... traži nekog od švaba sa foruma nek ti šalju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 (edited) boxster 2.7 2003, nasao sam par ducana po engleskoj s vrlo razumnim cijenama i ogromnim izborom bas za tu marku. A engleska ima puno jeftiniji shipping od vecine europskih zemalja, odnosno njemacke. Edited October 19, 2011 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 A daj ne seri da si ga uzeo ...kad se vozimo ? Ma samo izvana si naručuj...više se isplati ziher . Naručiš kod Janeza doma i on ti dopelja ili Tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 19, 2011 Author Share Posted October 19, 2011 (edited) nisam ja , stari si ga je kupio , ja samo sarafim ko i uvijek :down: Mislio sam da netko dila kod nas, nikad ne skodi pitat. Edited October 19, 2011 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Kao nemreš mu ga maznuti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Kao nemreš mu ga maznuti ... Ne stanes ti u porscha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 (edited) Jesi me ti jučer zvao za/uzeo ATE pločice za Boxtera? Jučer su otišle posljednje ATE pločice za Boxtera u gradu, čovjeku je bila hića, jedva sam ih iskopao. Šta ti treba od dijelova? Edited October 20, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 Ne stanes ti u porscha Ma za to smršavim ja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 Jesi me ti jučer zvao za/uzeo ATE pločice za Boxtera? Jučer su otišle posljednje ATE pločice za Boxtera u gradu, čovjeku je bila hića, jedva sam ih iskopao. Šta ti treba od dijelova? nisam, u tokicu imaju isto ate al sam straznje plocice, ostalo po naruđbi gledam komplet, kocnice prednje/straznje diskove i plocice, to me izvana kosta 2470 kuna filter ulja,zraka,goriva,peludi, remen, 2 pomocne remenice,6 svijecica, cep ulja i brtva cepa ulja to me izvana kosta 3228 kuna. Jel mozes ponudit bolju cijenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 nisam, u tokicu imaju isto ate al sam straznje plocice, ostalo po naruđbi gledam komplet, kocnice prednje/straznje diskove i plocice, to me izvana kosta 2470 kuna filter ulja,zraka,goriva,peludi, remen, 2 pomocne remenice,6 svijecica, cep ulja i brtva cepa ulja to me izvana kosta 3228 kuna. Jel mozes ponudit bolju cijenu? Pošalji mi podatke o autu na PM/mail i sve šta ti treba, a ja ti ponudim. Uračunao si porez i carinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 20, 2011 Author Share Posted October 20, 2011 sa svim troskovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 20, 2011 Share Posted October 20, 2011 i dali si uracunao povrat engleskog poreza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvoracek Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 (edited) Nema diskova , filtera zraka Za sad mi je druga opcija ebay i ducani u engleskoj. Unaprijed hvala Filter zraka sam ja stavio u pripremu narudžbe. Filter je Knecht Disk prednji i zadnji sam imao, al trenutno smo ostali bez njih. Narudžba je upravo u procesu izrade i diskovi su upisani. Pločice su na stanju. Slobodno pitaj Rene-a za cijene i dobavljivost Edited October 23, 2011 by dvoracek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now