Zivac2 Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 tražim ako netko ima shemu strujne instalacije za Ford ka 1998... konkretno mi treba dio kod akumulatora, izgorila je jedna žica a sve sam raskopao i nemrem vidjeti kam ide:doh: kak se zove neki program za fordove?? (kao što je Etka za vau vau itd..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 dal se vidi kakve je boje ta žica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted November 3, 2011 Author Share Posted November 3, 2011 (edited) ljubičasta koja ide sa mjerača protoka zraka Edited November 3, 2011 by Zivac2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Ak dobro kužim, prema shemi na autodati ide na ecu pin 71 to je skroz zadnji pin u ćošku. e sad lijevo ili desno ovisi kak gledaš. uglavnom u ćošku b30 ti je maf, a35 je ecu.....to bi bila ova VI-olet, prema gore kaj ide http://img263.imageshack.us/img263/5116/80915128.jpg' alt='80915128.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Ovo lijevo od B30 su redom...bobina, ler motorić i injektori sretno...odoh delat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 još uvijek nisam našao kam je išla... tj . ne vidim nigdje drugi dio mislim da budem ja došao tebi cugu platiti i pogledati kod tebe kam ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 (edited) Ta ljubičasta ide sa mjeraca protoka - pin broj 2, na Engone control relay pin broj 4 (konstantni plus (30+) koji ide preko E.C. relaya i osiguraca br. 20) na mjerac protoka. E.C. relay dobiva napajanje spule (svitka) kontakatom (15+), preko osiguraca br. 17 i diode. Uglavnom, ta ljubicasta ti je zajednicko napajanje za injektore, mjerac protoka, bobinu, by-pass ventil za ler gas, VSS (venzor brzine vozila) i ventil za posudu sa aktivnim ugljenom (odusak rezervoara). Edited November 7, 2011 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now