Jump to content

Rabljeni dijelovi - Group buy ?!

SVEN

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ima razbijenu zadnju sajbu.

Maglenki vise nema.

Felge su 100% ravne i izbalansirane s gumama ( provjeravo sam osobno ) imam i slike cak. Na jednoj ima neki udarac od kamencica gdje je boja pukla malo..

Zacudo ovo je cak nas LHD volan

Kak mislis razbijenu? Pa plastika je.

Ima mozda naslon za ruku?

I kolko cola su felge i kolko para.?

Kak mislis razbijenu? Pa plastika je.

Ima mozda naslon za ruku?

I kolko cola su felge i kolko para.?

Pa neznam od kojeg je materijala ali zadnje sajbe nema.

Naslon za ruku nema.

Felge su 15 cola. 4.5 do 5mm mesa na gumama. Cijena je 325 eura.

dsc_0729x31o9.jpg

dsc_0736ajw0z.jpg

front19aw9t.jpg

front25l2ix.jpg

rear1zfv7w.jpg

rear2ym3kc.jpg

da nebi netko mislio da sam samo stavio gume na stroj i slikao, tu je i racun gdje se vidi da sam platio provjeru jedne i balansiranje tri preostale felge.

dsc_0741p54cq.jpg

Edited by SVEN

Pa ima nesto sitno ali nemaju nikakve dobre radije.

Btw netko je pitao za stopove za Volva ? Jel to ovo ?

2011-12-1411.03.05pakjv.jpg

Da, to je taj model, no našao sam kod nas i uzeo. Svejedno hvala:thumbsup:

MOžeš mi samo reć svoju cijenu za gornje polovice u paru!? :)

• 2 weeks later...

audi a6, 2001-2005 negdje

lijevi retrovizor grijani (zelenkasti je lagano), ili ako ima oba da su grijani i samo tamnjujuci.

takoder ako ima koji volan sa tipkama za tiptronik ili mozda cak sa flapovima sa straznje strane volana

ako ima za isti auo mozda komplet telefon u unutrasnjosti sa kablovima (netreba instalacija nego samo telefon sa kablovima)

ako ima koji rs6 mozda bi mi palo na pamet jos nesto ali to javi

ako ima ista od ovoga sibni cijenu odmah. to je za sad to

kada vec gledas audije da se i ja nadovezem na kolegu:

Audi a4 b5 1999-2000 - redizajn

-desni retrovizor normalne velicine (ako ima za birat onda srebrni)

-2 din konzola sa audi symphony ili audi navigation plus, to ukljucuje vanjsku plastiku, unutrasnji dio u koji se sve skupa sarafi, modul klime, pepeljara, ako je navi onda bi uzeo i njega, a ako je symphony to mi ne treba... ako vidis slikaj pa ti oznacim sto sve treba

ako bude kakva dobra kozna unutrasnjost za b5 redizajn slikaj pa bi mozda i to uzeo i jos nesto ako mi padne na pamet kada vidim na slici

- instrument tabla sa full fisom za benzinca ali mora biti bas od 2000 godine

Edited by Laki_zg

Retrovizora grijanih ima. 300kn je komad.

Volana ima S line sa plus minus tipkama na volanu za saltanje brzina ali nema one klikove kao DSG. Volan je 850kn. Da li su jos dostupni provjerit cu, bilo ih je prije mjesec dana kad je netko trazio tu isto na forumu.

Ful fisa nema, retrovizor je isti na A4 i prije redizajna ??

Radija nema jer ih pocupaju odmah nazalost.

Kozu ako vidim javim trenutno nema ni jednog redizajna nazalost...

Retrovizora grijanih ima. 300kn je komad.

Volana ima S line sa plus minus tipkama na volanu za saltanje brzina ali nema one klikove kao DSG. Volan je 850kn. Da li su jos dostupni provjerit cu, bilo ih je prije mjesec dana kad je netko trazio tu isto na forumu.

Ful fisa nema, retrovizor je isti na A4 i prije redizajna ??

Radija nema jer ih pocupaju odmah nazalost.

Kozu ako vidim javim trenutno nema ni jednog redizajna nazalost...

moze onda retrovizor vozacki grijani. ako su kojim slucajem samozatamnjujuci jos uz to onda cu uzet oba, ako ne samo vozacki. reci mi kako ide uplata i to?

reci mi molim te jel ima ista po pitanju 2.7 biTurbo motora u A6?

Trebam propeler visco ventilatora (4Z7 121 301 - obavezno ova oznaka) i 2 komada gumenih crijeva za zrak ( 078 133 241 M i 078 133 241 L). ova dva crijevase nalaze na samom vrhu motora na svoju di se racvaju crijeva za zrak. nemres fulat

http://en.bildelsbasen.se/?link=item&post_id=19142215

http://www.quattro-zentrale.com/shop/themes/kategorie/detail.php?artikelid=687&kategorieid=119&source=2&refertype=1&referid=119

Nema astri trenutno .

Za audi, cisot da provjerim treba ti klasican retrovizor grijani ( samozatamnjujuceg nema ), samo daj mi reci da li lijevi ili desni ( neka orjentir bude LHD ili ti nas auto ) da nebi bilo zabune ? Kad sjedis u nasem LHD autu to je koji ?

Nema 2.7 motora.

Boca odgovorio sam ti al neznam zas nije doslo. Nema tog kaj trazis.

Rovera nema isto kao i novih B8 audija.

Ima za E90 zadnji M paket branik sa parking senzorima, komplet M paket kozni interijer ( sjedala i tapecirunzi ), xenon farovi za Renault Espace 3, M paket zadnji branik sa senzorima za Bmw jedinicu, SL500 ( ovaj do 2010. ), 312mm prednje kocnice za VAG koncern sa rupama 5x112, Skoda Fabia RS zadnji branik i krovni spojler, Scooby STI 1998 karavan ima napred neki FMIC ako kog zanima, Xenon farovi za Audi A8 onaj od 95-00, Mini Cooper John Works, neki andjeli za golf 3 napred, bez koza golf 3 sa tapecirunzima, klimatronik golf 3, golf 5 gti krovni spojler, volan bez airbaga od petice gti, JOM gewinde za Golf 3 vr6/gti, golf 3 cabrio, ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...