KA2001MR Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 jel ima koji 500 abarth?-zanima me volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 ima koja octavi rs 2 redizajn trebam ljevi i desni retrovizor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 ima koji hyundai i20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 ima koja octavi rs 2 redizajn trebam ljevi i desni retrovizor? vidi gore kaj je meni odgovoril :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 pa neznam kaj si ga ti pital može i od obične octavie samo da je redizajn :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario84 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 (edited) Kolko novaca za krovni spojler od mk 5 gti i kolko za volan,jel volan jako izlizan? I ove 312mm kocnice dal sa glavcinama i koja je cijena toga ak su sa glavcinama? Edited December 30, 2011 by mario84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 pa neznam kaj si ga ti pital može i od obične octavie samo da je redizajn :thumbsup: nema octavia II.........uopće veli sven.... ja sam pital jer bi farove s lećama i neke još sitnice..... e da pitam usput ak netko zna jel dolazilo u octavia II svijetlo u unutrašnjosti sa ambilightom???? i jel isto ko u G5 ili ne paše iz G5 u octaviu????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Za audi, cisot da provjerim treba ti klasican retrovizor grijani ( samozatamnjujuceg nema ), samo daj mi reci da li lijevi ili desni ( neka orjentir bude LHD ili ti nas auto ) da nebi bilo zabune ? Kad sjedis u nasem LHD autu to je koji ? znaci vozacki LHD, kod nas vozacki. ako sjedis u autu i gledas prema naprijed lijevi nadam se da smo se nasli Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 sven: daj mi vidi za A3 1998. godina oem radio sa CDom hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Imam ti ja od leona, pase u tablu, pa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Imam ti ja od leona, pase u tablu, pa ... daj sliku pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 jel ima koji 500 abarth?-zanima me volan Fico ima sam obican, nema abarta pa neznam kaj si ga ti pital može i od obične octavie samo da je redizajn :thumbsup: Nema redizajna nazalost, samo obicne. Kolko novaca za krovni spojler od mk 5 gti i kolko za volan,jel volan jako izlizan?I ove 312mm kocnice dal sa glavcinama i koja je cijena toga ak su sa glavcinama? Spojler sa stopom je 400kn a kocnicie bez glavcina ( diskovi i celjusti ) su 150 eura a za glavcine moram vidjeti jel su ok jer mu je poluosovin ispala i razvaljen je taj kraj napred. Uglavnom ako je sve ok s njima ti je to 200eur znaci vozacki LHD, kod nas vozacki. ako sjedis u autu i gledas prema naprijed lijevi nadam se da smo se nasli Kuzim. sven: daj mi vidi za A3 1998. godina oem radio sa CDom hvala Samo kazetari u kombinaciji sa Changerom u gepeku. Evo Odgovorio ti je vec Gabre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Samo kazetari u kombinaciji sa Changerom u gepeku. Evo Odgovorio ti je vec Gabre. kolko kosta ta kombinacija - burazu rikava kazetar pa bi ga zamijenio a hoce samo original Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Daj poslikaj impreze iznutra, da vidim kaj bi mi pasalo + vodilice prednjih siceva probaj skinuti ako može i ako ima koja impreza sa 294mm diskovima, trebaju mi samo nosači čeljusti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 Slike od skubija ce biti iduci tjedan. Ako koga zanima.. Treba nova usisna al je 225ks Rucka od E60 Nazalost BT modul nisam uspio pronaci :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 imaš PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djzuka Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Trazim za E36 limuzinu, ne pase od coupea Straznja crna kožna klupa, obična s naslonom, ne djeljiva ovakva M3 retrovizore, moze par ili samo desni suvozacki Samo sa limuzine, karavana i kompakta, ne pase s coupea i cabria M3 siroke lajsne vrata Ajd izvidi dal ima to pa javi cijene, tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 Kozna sjedala za E36 ima samo za cabrija trenutno. Svi ostali modeli nemaju kozu. Retrovizora nema a sad lajsne mroam pogledat jel ima koji siroke , pretpostavljam za limuzinu ? Meni je zao ovih sjedala iz TT-a. Doslovce su nova smao na slikama dosta lose izgledaju. Sjedala nakon jednog tretmana sa sredstvima za kozu bi izgledala prejebeno ali nikom netrebaju nazalost. Spuzve su tvrde na svim mjestima doslovce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 jel dosao koji GTT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Daj vidi kućište pumpe goriva od ovog TTa, ako hoće prodat bez pumpe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djzuka Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Kozna sjedala za E36 ima samo za cabrija trenutno. Svi ostali modeli nemaju kozu. Retrovizora nema a sad lajsne mroam pogledat jel ima koji siroke , pretpostavljam za limuzinu ?. Da, lajsne isto za limuzinu Do kada si u UK da pogledam dali na ebayu imaju kaj pa da adresiram na tebe, tj dogovorimo se sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 sjedala iz TT-a, to ide na šaraf ja mislim meni uleona, reci koliko kn tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 daj sliku pls evo isti ovakav ko sa slike http://data.motor-talk.de/data/galleries/147839/88789/seat-aura-cd.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted December 31, 2011 Author Share Posted December 31, 2011 Za TT te zanimaju samo prednja sjedala ili i zadnje klupice i bocni tapecirunzi ? Inace sve u kompletu se prodaje nema rasparivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 kad planiras doc u hr? si pogledao/uzeo i keder bunkera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now