Jump to content

Rabljeni dijelovi - Group buy ?!

SVEN

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

pa neznam kaj si ga ti pital :P

može i od obične octavie samo da je redizajn :thumbsup:

nema octavia II.........uopće veli sven....

ja sam pital jer bi farove s lećama i neke još sitnice.....

e da pitam usput ak netko zna jel dolazilo u octavia II svijetlo u unutrašnjosti sa ambilightom???? i jel isto ko u G5 ili ne paše iz G5 u octaviu?????

Za audi, cisot da provjerim treba ti klasican retrovizor grijani ( samozatamnjujuceg nema ), samo daj mi reci da li lijevi ili desni ( neka orjentir bude LHD ili ti nas auto ) da nebi bilo zabune ? Kad sjedis u nasem LHD autu to je koji ?

znaci vozacki LHD, kod nas vozacki. ako sjedis u autu i gledas prema naprijed lijevi :D

nadam se da smo se nasli :D

jel ima koji 500 abarth?-zanima me volan

Fico ima sam obican, nema abarta

pa neznam kaj si ga ti pital :P

može i od obične octavie samo da je redizajn :thumbsup:

Nema redizajna nazalost, samo obicne.

Kolko novaca za krovni spojler od mk 5 gti i kolko za volan,jel volan jako izlizan?

I ove 312mm kocnice dal sa glavcinama i koja je cijena toga ak su sa glavcinama?

Spojler sa stopom je 400kn a kocnicie bez glavcina ( diskovi i celjusti ) su 150 eura a za glavcine moram vidjeti jel su ok jer mu je poluosovin ispala i razvaljen je taj kraj napred. Uglavnom ako je sve ok s njima ti je to 200eur

znaci vozacki LHD, kod nas vozacki. ako sjedis u autu i gledas prema naprijed lijevi :D

nadam se da smo se nasli :D

Kuzim.

sven: daj mi vidi za A3 1998. godina oem radio sa CDom

hvala

Samo kazetari u kombinaciji sa Changerom u gepeku. Evo Odgovorio ti je vec Gabre.

Trazim za E36 limuzinu, ne pase od coupea

Straznja crna kožna klupa, obična s naslonom, ne djeljiva

ovakva

e36-bmw-325i-foto_17371541_17458024_18785019.jpg

M3 retrovizore, moze par ili samo desni suvozacki

Samo sa limuzine, karavana i kompakta, ne pase s coupea i cabria

body_e36m3_mirror_lg.jpg

M3 siroke lajsne vrata

IMG_4749.JPG

Ajd izvidi dal ima to pa javi cijene, tnx

Kozna sjedala za E36 ima samo za cabrija trenutno. Svi ostali modeli nemaju kozu. Retrovizora nema a sad lajsne mroam pogledat jel ima koji siroke , pretpostavljam za limuzinu ?

Meni je zao ovih sjedala iz TT-a. Doslovce su nova smao na slikama dosta lose izgledaju. Sjedala nakon jednog tretmana sa sredstvima za kozu bi izgledala prejebeno ali nikom netrebaju nazalost. Spuzve su tvrde na svim mjestima doslovce.

Kozna sjedala za E36 ima samo za cabrija trenutno. Svi ostali modeli nemaju kozu. Retrovizora nema a sad lajsne mroam pogledat jel ima koji siroke , pretpostavljam za limuzinu ?

.

Da, lajsne isto za limuzinu :)

Do kada si u UK da pogledam dali na ebayu imaju kaj pa da adresiram na tebe, tj dogovorimo se sve :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...