J.J Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 E jel ima Audija kao mojih ?? Trebam retrač tj. staklo malo desno grijano Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Sto dodje onda u komplatu za tu cijenu? Diskovi, celjusti sa nosacima ili u drugoj opicji to isto plus rukavci. E jel ima Audija kao mojih ?? Trebam retrač tj. staklo malo desno grijano Cek pa zamjensko staklo u HR ti je 100kn, originalno rabljeno mozes nac za 80kn ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Diskovi, celjusti sa nosacima ili u drugoj opicji to isto plus rukavci. Cek pa zamjensko staklo u HR ti je 100kn, originalno rabljeno mozes nac za 80kn ?! Grijano...toliko malo ne koštaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Evo, samo da kažem, svaka čast Svenu. Sve odrađeno kak smo dogovorili... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 SVEN za vol.2 ćeš mi onda vidjet od 225ks 1.8t motora injektore i k04 turbo koja bi bila cijena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Evo, samo da kažem, svaka čast Svenu. Sve odrađeno kak smo dogovorili... :thumbsup: vratio si se? koja je sema za preuzimanje i placanje ostatka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 vratio si se? koja je sema za preuzimanje i placanje ostatka? Sema je ta da ce tvoj paketic stici postom sljedeci tjedna jer nisam uspio na vrijeme skinuti kvake. Znam da ces pitati sto i kako ali jednostanvo nisam stizao sve. Ako ti je bedara ili nesto mogu ti vratiti uplatu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 ček, jel na kraju to roba dovežena autom ili poštom? kad ćeš ponovno slati stvari da znam, nisam uopće skužio da je dolazila roba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 SVEN za vol.2 ćeš mi onda vidjet od 225ks 1.8t motora injektore i k04 turbo koja bi bila cijena.... :no2: gt28rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 ček, jel na kraju to roba dovežena autom ili poštom? kad ćeš ponovno slati stvari da znam, nisam uopće skužio da je dolazila roba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Ti si sa svojim autom bio gore? I kombijem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Sema je ta da ce tvoj paketic stici postom sljedeci tjedna jer nisam uspio na vrijeme skinuti kvake. Znam da ces pitati sto i kako ali jednostanvo nisam stizao sve. Ako ti je bedara ili nesto mogu ti vratiti uplatu . ma nije bed, javi kad dode pa cemo se nac:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Ti si sa svojim autom bio gore? I kombijem? Full oprema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 transakcija obavljena, sve 5, SVEN thnx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 ajd pogledaj kolko je gore BMW 18 obc cek, jel si mi nakraju nabavio ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 cek, jel si mi nakraju nabavio ovo? Stoji u autu kako je bilo i onaj dan kada sam stavio slike na forum zajedno sa samozatamnjujucim retrovizorom i onim M volanom ( 97 pa noviji ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Jel ima možda koji Renault Megane II phase1 s ovakvim farovima? Bitno mi je da imaju leću jer farovi s lećom na phase1 su išli samo uz xenon. Bio bih ti zahvalan kad bi poslikao malo Megane-e II, trebam još par sitnica. Ne RS, s običnih (ili CC-a ako koji ima). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 HVALA SVEN I PUGI Aj mi samo jos vidi za ono sta smo preko PMa pricali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Stoji u autu kako je bilo i onaj dan kada sam stavio slike na forum zajedno sa samozatamnjujucim retrovizorom i onim M volanom ( 97 pa noviji ) e hebiga, nisam ni vido da si stavio mislio da si mi odmah odserafio i rezerviro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Tek sad vidim ovo. Ako nije problem zadnji most od lancera GTI-a iz 91-ve (89-91), bitni su mi diskovi. Samo GTI ima zadnje diskove, ovi 1.5 i ostali imaju bubnjeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 jel ima koji mini gore... zanima me cijena onog središnjeg dijela di su podizači stakala i oni drugi prekidači, samo taj dio netrebam plastiku okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Oce ili ici jos koja posiljka, ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Sema je ta da ce tvoj paketic stici postom sljedeci tjedna jer nisam uspio na vrijeme skinuti kvake. Znam da ces pitati sto i kako ali jednostanvo nisam stizao sve. Ako ti je bedara ili nesto mogu ti vratiti uplatu . jel stiglo? di je zapelo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 kaj s ovim, ima jos neko da je izvisio za dijelove? sven ne odgovara na pm-ove, sve neka mutna prica, kaparu pobro.... jel to novi petar kanizaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 a mozda mu se jednostavno ne sviđa honda, pa te na neki nacin kaznjava sala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now