Jump to content

Rabljeni dijelovi - Group buy ?!

SVEN

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Vec sam.te pita prije, neznam ima li sta novo

Ford focus ST170 komplet interijer ?

nema recara samo obicni sicevi.

na njuškalu imaš one dvije male čuke za smarta ..

kolko love bi bile ?

ako si vidio oglas na njuski onda znas sve :D

Isto tako imam nekoliko rucki mjenjaca sa gumbom za AUTO funkciju mjenjanja brzina

Ok, onda smo se dogovorili, jasno, ako je uscuvano sve. Iza Uskrsa si u ZG jel?

Goran pripremi lovu :)

Za uskrs sam u ZG. Uvijet da bi se ovaj deal zatvorio je uplacena kapara. Auto ima 160tkm, kemijsko ti negine ( pomogla bi i kucna radinost ) i sicevi su u vrlodobrom/odlicnom stanju.

Cekaj da krenem listu slagat :D :cice:

S ti sitnicama se nemoj ni javljat. Bez uvrede.

ne nego ti mi dodjes sa dijelovima koji nemaju opce kataloski broj i nemres ih zapravo ni narucit nigdje tipa ringovi za rucicu mjenjaca i slicno. Nema tog, il ces uzet rucicu ili kozu rucice ili oboje. Mislim neznam kaj ocekujes da ti naplatim za taj ring ? 5 kn ? Pa necu iz principa dat besplatno a da te trazim 5kn takodjer nema smisla.

Uopce se ne radi o minimalnom iznosu nego o razumnosti.

Kaj da mi sad netko dodje i kaze da mu sa unutarnje strane vrata ( ispod tapecirunga ) poskidam sve plasticne kopce koje drze sajlu za kvaku, sajlu za podizac stakla, kopce koje drze zice od instalacije i to. Odmah cu mu reci da toga nema jer se meni neda skidat oplatu vrata i cupat te kopce koje su za kupca "samo par plastika" a meni uzme vrijeme da to skinem koliko god to bilo 10min. Riskiram da potrgam te kopce prilikom skidanja jer su dosta male i tvrde i na knap nabijene u vrata i onda potencijalno skidanje oplate na druogm Opelu. ( cisto karikiram ). Na kraju krajeva te stvari mogu naplatit kolko , 20kn ? Iste mozes kupit u Opelu za istu cifru.

Edited by SVEN

Za uskrs sam u ZG. Uvijet da bi se ovaj deal zatvorio je uplacena kapara. Auto ima 160tkm, kemijsko ti negine ( pomogla bi i kucna radinost ) i sicevi su u vrlodobrom/odlicnom stanju.

Pretpostavljam da ces ici jos tamo pa mi daj jos fotku dvije. Kapara nije problem.

Dobro je kaj je vozacki ziher uscuvan jer je zapravo suvozacki.

Goran ti se nemoj sad izvlacit, nije Sven nis rekao da je tvojih 100 eur ukljuceno ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...