stipe Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 auto ima cca 60000km, radio besprijekorno... prekidac za rikverc svijetla mu je otisao, pa je odvezen u renaultov servis tu u zadru... nakon sto je izasao iz servisa, sad vise ne salta brzine kako treba. znaci krenem, prva, druga, treca, i kad idem u drugu, krene ubaciti i stane na pola, stavim u ler, pustim pa stisnem kvacilo, pa nekad udje, nekad ne u brzinu... ili stojim na semaforu, stisnem kvacilo, krenem u prvu i opet stane na pola... vratio sam ga nazad, rekli su mi da prilikom mjenjanja prekidaca moraju ulje vaditi, prominiti prekidac pa ulje usuti nazad... znaci nisu nista dirali drugo... opet su mjenjali prekidac, stavili novo ulje, podmazali polugice, al i dalje se javlja problem... uglavnom, narucen je za ponedjeljak. jel imao tko takav slucaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Slican problem sam imao na Fordu...kod mene se nije saltalo kako treba,i getriba je zujala prije izmjene ulja...kad sam izmjenio ulje,umjesto da bude bolje,bilo je jedno 5x gore Ocito getribe ne vole kad im diras ulje u kojem se kupaju godinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 ja sam mijenjao na svom ulje u getribi i nikakvih problema... ali nisam vidio niti jedan takav problem tak da ti ne znam pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 To je ta linija, zato ju i zovu storia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 gle, problem se mora naci, jer je opasno voziti ovako, usporavas, na brzoj si cesti, tribas se popeti negdje, a on nece u brzinu... strah me samo da nas ne oderu u servisu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now