TomiTraktor Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Zašto nisi odma zvao servis i pitao za ulje kad si vidio da ga ima previše? Nije mi se dalo zajebavati jer sam next day letio u kinu, a i bio sam zauzer pisanjem reklamacije na posao lakiranja Uglavnom vozim ga pa nek crkne. Prezivjeti cu sto dimi ko cvajtakt
Mario_S3 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Možda bolje da meni u firmi nisu dali ni mobitel, ni parkirno mjesto, a kamoli auto, sami problemi i živciranje s tim očito :lol:
TomiTraktor Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Možda bolje da meni u firmi nisu dali ni mobitel, ni parkirno mjesto, a kamoli auto, sami problemi i živciranje s tim očito :lol: Ovo je problem fusera od servisa i autoa koji kosta puno vise nego sto vrijedi
Brklja Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Zivcira me i necu da mi auto dimi kao kramusina neka stara 100 godina Prezivjeti cu sto dimi ko cvajtakt Šta jedeš ti, onu hranu za pse? :lol:
Markus Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Možda bolje da meni u firmi nisu dali ni mobitel, ni parkirno mjesto, a kamoli auto, sami problemi i živciranje s tim očito :lol: Sam si ti misli tak i dalje Oko službenog auta ima 0 živaca ... samo mislim da je Pajdo jedini koji ima službenu tojotu
TomiTraktor Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 kakve veze ima dal je sluzbena privatna babina dedina sa plavim dimom iza auta? 2 anin decko: ona hrana smrdi majko isusova - ali zato imaju keksi za cucka koje klopam
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now