Jaki Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 (edited) Jucer sam bio na servisu plina jel mi je na odusniku poprilicno jako curio, i bas se ono osjetio smrad plina. Na servisu su mi zamjenili membranu, filter, te pocistili injectore, i oprali me za 722 KN.. Danas dojdem doma idem provjerit, i primjetim da i dalje... dakako puno manje nego prije ali ipak i dalje pusta plin na odusniku. Kada se stavi na prst malo carlija i projde lagano preko odusnika fino se vidi kako se stvara baloncek. E sada moje pitanje je ... da li se to smije desavat ? jel po mom nekom misljenju na ovaj odusak ne bi smio u nikakvom slucaju curiti plin... i da li mislite da imam pravo ici zaliti se na lose obavljen servis ? Edited November 19, 2011 by Jaki
Marko Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 plin nebi smio nigdje curit. apsolutno nigdje i u ni jednoj kolicini. Zato ti na tehnickom stricek prolazi s onim mjeracem dal plin curi. Ak curi je pad na tehnickom. Idi nazad u servis.
mislav Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 kaj ne bi taj odušak trebao crijevom biti spojen na usisnu granu?
Gonzaga Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 kaj ne bi taj odušak trebao crijevom biti spojen na usisnu granu? Kod mene je spojen isparivač na usisnu granu gumenom cijevi cca fi 7-8mm
Lev Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Kako koji, meni je Silvio (Auto Silvio) pricao da se zna tam nabiti plina negdje, pa kad s visokih okretaja pustis gas da ti se auti zagusi i ugasi pa da zato to ne spajaju. Ili tak nes
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now