el nino Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 zanima me ona fora da auto obljepim u foliju. E sad jel ima neko ko to radi il da mi bar malo objasni u vezi toga. Zanima me cijena za smart cabrio. I kakve su nalje.. tipa jel ima da je ko metalic ili matirana... ja bi jednobojnu. i dal je kakva razlika u cijeni ????????? tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 ja samo znam da u vadesu možeš dobiti skoro sve što poželiš, mat, metalik, šareno...najbolje da nazoveš i pitaš http://www.vades.hr/site/ofolijama/121-upoznajte-chameleon.html http://www.vades.hr/site/novosti/111-novi-radovi.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 preporuka za vades Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Freak i Bega ti to rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Zizz, najbolji a i najjeftiniji :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Posted December 4, 2011 Author Share Posted December 4, 2011 jel ima ko kakvu okvirnu cijenu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Meni su rekli za print na foliju + obljepljivanje, znači sve komplet - 3000kn. Tako da pretpostavljam da bi trebalo biti nešto jeftinije ako se ne printa odnosno ako ide samo folija (u nekoj boji). E i ovo je "skuplja" varijanta, tj ta neka najkvalitetnija folija, jeftinija je 2400 Govorim za smart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 https://www.facebook.com/profile.php?id=100001296824050 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 ja trebam samo krov obljepit, iako mislim da cu ga polakirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 nazovi VADES odn. AS Folija Centar sutra ujutro i trazi Marina. Smart im je sluzbeni auto pa ce ti znati sve reci sta i kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Posted December 4, 2011 Author Share Posted December 4, 2011 nis zovem sutra hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Zizz 0991900999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Zizz 0991900999 Zizz :thumbup: :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 I da - Brklja je krivu. Sada se ne mogu raspisati o tome, ali je velika razlika izmedju promjene boje i lijepljenja reklame na auto u samoj kvaliteti posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 kod mene u firmi je 2.600 kn + pdv jeftinija varjanta obljevljivanja smarta, znači ne rastavlja se skoro ništa, i ljepi se folija sa printom, ove custom varjante ne radimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raycer Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 kod mene u firmi je 2.600 kn + pdv jeftinija varjanta obljevljivanja smarta, znači ne rastavlja se skoro ništa, i ljepi se folija sa printom, ove custom varjante ne radimo koja je cijena za neki veci auto npr civic coupe? samo folija u nekoj boji i sto recimo kada pozelim skinuti foliju kako ce lak poslije izgledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Ja sam curi dao radit Golfa V koji je crni u bjelu foliju u VD Studio i predobro su napravili za 3000kn (ona skuplja koja se podvlači)sve komplet... moja preporuka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
el nino Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 ja bi ubiti i htio samo radi boje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 sve cijene ovdje rečene su vam super, i koga god odabrali, biti će ok. Pripadam onoj custom struji... gdje se sve skida, temeljito pere, i postavlja dio po dio, a ne cijeli bok, npr.... ali to u konačnici ispada skuplje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 sve cijene ovdje rečene su vam super, i koga god odabrali, biti će ok.Pripadam onoj custom struji... gdje se sve skida, temeljito pere, i postavlja dio po dio, a ne cijeli bok, npr.... ali to u konačnici ispada skuplje.... u prijevodu ti radiš onako kako treba ne fušerski posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now