bubinjo Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 pozdrav. lamela mi je u banani tezoj,ali ono sto mene zanima je:da li ovo podrhtavanje pri kretanju mogu pripisati losoj lameli? postoji li mogucnost da su losi nosaci motora pa se to dogada?
bubinjo Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 samo kad krecem pod opterecenjem uglavnom(kretanje uz brijeg ili malo zivcaniji start)
SvenDaMan Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 samo kad krecem pod opterecenjem uglavnom(kretanje uz brijeg ili malo zivcaniji start) promijeniš cijeli set - korpu, lemlu i potisni ležaj..... onda bu oke
bubinjo Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 to sam i imao u planu ali sam sumNJao i na nosace motora..
Newbie Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 vrlo vjerovatno set kvacila, imao i ja te simptome na cliu , i sad se pojavljuju na astri...
the-rider Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 i zamasnjak obavezno poravnaj kad budes stavljao novo kvacilo
marek1 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 zasto? :huh: Jer zna isto biti neravnomjerno potrsen ili s risevima kako kod slucaja diskova pa zuto trese...
Newbie Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 ha? ja nisam nikad cuo da se zamasnjak mora ravnat svi koje znam nisu to radili vec promjenili korpu,druk lezaj i lamelu i sve 5... ukljucujuci i mene
SvenDaMan Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 btw to vrijeme dok ne promjeniš set.... kad krećeš lagano gasiraj, kreći s s tapkanjem papučice gasa, neće trest
Alfaludak Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 pozeljno je svaki put liznut zamasnjak da se skinu drda i doline nastala od stare lamele ili ako je klizala stara lamela treba potokarit da se one "fleke" maknu
the-rider Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 vecinom ne bude problema ako se ne poravna zamasnjak, ali ponekad se zna desiti da trese sa novim kvacilom, pa je bolje preventivno poravnati nego opet skidati mjenjac
Japanac Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ak ce ti slucajno trebati zamasnjak, imam jedan dobar sa puno mesa na njemu.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now