biciklist Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 kak se rijesava problem zastopanog DPF filtera? sumnjam da samo kupnjom novoga, ipak u VWu kosta 15000kn naletio i na neki link: http://www.dpf-delete.co.uk/?page_id=10 ima tog kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Na bmw-u ga samo otpilis i stavis cijev...sad ne znam jel to tak igra na vw...brijem da ziher igra uz sitne promjene u software-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Na bmw-u ga samo otpilis i stavis cijev...sad ne znam jel to tak igra na vw...brijem da ziher igra uz sitne promjene u software-u navodno ne, zato pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 kak se rijesava problem zastopanog DPF filtera? Prisilnom regneracijom preko dijagnostičkog uređaja ako količina čađe nije prešla maksimalnu granicu koja još omogućava takav postupak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Prisilnom regneracijom preko dijagnostičkog uređaja ako količina čađe nije prešla maksimalnu granicu koja još omogućava takav postupak. koji su obicno uvjeti za regenraciju u voznji? 120+ km/h ili nesto slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Za dpf treba ugraditi blende i isprogramirati centralu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 koji su obicno uvjeti za regenraciju u voznji? 120+ km/h ili nesto slicno? Za Renault sa BOSCH EDC 16/17 ubrizgavanjima novijih godišta (to su većinom 1.9 i 2.0 dci motori) mora biti postignuta radna temp. motora (oko 80st.C),brzina vozila iznad 80 km/h,br.okretaja nesmije biti u području slobodnog hoda. Kad započne regeneracija nesmiješ izaći iz ovih uvjeta na duže od 60 sekundi jer tada se postupak obustavlja. Znači ako se voziš isključivo po gradu-banana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Za Renault sa BOSCH EDC 16/17 ubrizgavanjima novijih godišta (to su većinom 1.9 i 2.0 dci motori) mora biti postignuta radna temp. motora (oko 80st.C),brzina vozila iznad 80 km/h,br.okretaja nesmije biti u području slobodnog hoda. Kad započne regeneracija nesmiješ izaći iz ovih uvjeta na duže od 60 sekundi jer tada se postupak obustavlja. Znači ako se voziš isključivo po gradu-banana. a ako idem na autoputu i ide pun gas, da li je to isto uvjet za regeneraciju ili mora biti manji gas? vjerujem da je i na mom isto kao i kod tih auta - CR sa piezo brizgaljkama i keramički DPF sa 5. injektorom ispred DPFa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 a ako idem na autoputu i ide pun gas, da li je to isto uvjet za regeneraciju ili mora biti manji gas? Također OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Prisilnom regneracijom preko dijagnostičkog uređaja ako količina čađe nije prešla maksimalnu granicu koja još omogućava takav postupak. Zaboravio sam nadodati da je nakon ovakvog postupka obavezna zamjena ulja u motoru + filt. ulja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Također OK. hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 (edited) na http://www.vwclubcroatia.com/ je neki lik koji radi za RSR Motorsport koji inace rade baš to kaj ti oces. koliko sam ga skuzio , mislim da to sve radi u ZGu. nemam pojima u kojem threadu sam to procitao.. ako nadjem pošaljem ti link Edited December 6, 2011 by Dinac Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Bajk ajde kontaktiraj Gobija na SCC, vozi bijelog fr-a, on je mico taj filter i kemijo ko zna kaj, tak da ce ti sigurno rec nekaj više oko toga!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Bajk ajde kontaktiraj Gobija na SCC, vozi bijelog fr-a, on je mico taj filter i kemijo ko zna kaj, tak da ce ti sigurno rec nekaj više oko toga!!! bum Izguglao sam na skoda forumu da i citius radi DPF delete I da se moze prek VAG COMa napraviti regeneracija. Znaci ovo kaj Hans prica, realno je moguce preko VCDSa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 NE xxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 NE xxxxxxxxxxxxxxx onda ak ne ide s "propuhivanjem" na cesti, mora se ici u servis na komp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 apsolutno DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 apsolutno DA Nemas ti pojma;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Nemas ti pojma;) tak sam ja u skoli isto na ispitu na blef zaokruzivao da i ne odgovore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Moze se i reparitiati staro za novo za 200 eur ili nesto slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Moze se i reparitiati staro za novo za 200 eur ili nesto slicno. di to? u zubaku je 15xxxkn ak das stari, ak uzmes samo novi je 17xxxkn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 di to? u zubaku je 15xxxkn ak das stari, ak uzmes samo novi je 17xxxkn WTF? Pa to nije normalno.. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Što napravit sa onim senzorima (nesjećam se kaj točno bude sve na DPF)? Jasno mi je da lambda ostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Radio sam to na Mondeu i Kugi dok sam u Fordu radio. Ako dijagnostika ponudi da se može regenerirat: Drže se okretaji na 3000 nekih 10 minuta dok se auto ne zagrije koliko treba i dijagnostika to javi, pokrene se proces, završi i to je to. Ako dijagnostika kaže da se ne može regenerirat i da treba novi onda to ide ovako: 1. Europska unija - 19900 kuna je za 2.0 TDCI motor, uzmeš pare, odeš u servis, kupiš ga, zamjeniš, odradiš preko dijagnostike sve što treba i voziš se. 2. Balkan - skineš ga dole, nasipaš ga punog Ivasola, ostaviš preko noći da ga dobro izgrize, drugi dan ispereš par puta u vodi dobro i ostaviš opet preko noći da se dobro osuši. Drugi dan povariš na auto, napraviš regeneraciju nakon što izbrišeš grešku s kompa u autu i voziš dalje :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 WTF? Pa to nije normalno.. :doh: za mazdu6 je 22000 + PDV, bez senzora. Sa senzorima je 43000kn :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now