Ciki Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Mozda najbolje pricekati da dominik vidi temu pa da malo prokomentira
TheBIG Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Znam da jesam ali mi nije jasno kao je samo ta crta točno po sredini diska i to na obe strane ... i realno auto je 720kg 239mm diskovi puni i dvoklipna klišta diskovi i pločice su 3k km na autu
Seb Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 nije ista temp na svakom djelu diska...tu se iz nekog razloga najviše zagrijo i ostavio trag...vjerojatno se tu najmanje hladi
Drag_steer Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ja sam cuo da je to jer se smece od kocenja nakuplja na plocici i tako s vremenom urezuje kanal
TheBIG Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 ate The message you have entered is too short
bubinjo Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 to se meni desavalo sa ate diskovima i omp plocicama ali istina meni je cijeli disk bio "rumen" moguce da je malo tvrđi materijal na plocici ili se vec ohladio dio diska :huh:
pelepelezg Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 vozio sam se sa plavo - ljubicastim diskovima normalno 1 godinu bez ikakvog problema i kocio sa velikim brzinama. nisam uopce vidio nikakve razlike u kocenju niti u bilo cem drugom osim u boji diska...
TheBIG Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 meni je jedino razlika šta sada na hladno ŠKRIPI za popizdit
TheBIG Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 da si mi to jutros reka dok san bija neispavan još bi te i posluša
Veky Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Koje je riješenje kad kočnice nenormalno cvile? Meni kad se zagriju, cvile... Baš odvratno. Staviti druge pločice?
Mattas Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Skinuti pločice, očistiti i pošpricati sa Wurthovim ili nekim sličnim sprejem za kočnice na poleđini(strana koje leži na klipu).
Dominik Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 kao sto ti ke kimi napisao kad skripe ili ocistiti pakne ili 160-50 par puta
Marina Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ovisi kak cvile... Ak cvile ko da kolješ mačku, onda su se potrošile i treba ih mijenjat ili ti je pak, ko i mojoj sestri upao kamenčić između pločice i diska pa smotaj volan u lijevo i desno do kraja par puta, trebao ispast van... Ak cvile onak lagano ko i većini ljudi, onda samo posprejaj sa sprejom koji služi tome, dođe oko 60-ak kn, jer je do kvalitete pločica, niš zabrinjavajuće...
Alfaludak Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ajde objasnite ovo na alfi imam TRW sva 4 diska i sve plocice plavkasti su diskovi od kad je sve stavljeno novi prije 15 000 km, plocice su potrosene 10% a prednji diskovi dobili zub automatic je, ali kocnica je toliko brutalna da je iritirajuce dozirati ju toliko malo neznam, mislim da je plocica pretvrda i pali disk inace auto se vozi full lagani i normalno;)
nix Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ajde objasnite ovo na alfi imam TRW sva 4 diska i sve plocice plavkasti su diskovi od kad je sve stavljeno novi prije 15 000 km, plocice su potrosene 10% a prednji diskovi dobili zub automatic je, ali kocnica je toliko brutalna da je iritirajuce dozirati ju toliko malo neznam, mislim da je plocica pretvrda i pali disk inace auto se vozi full lagani i normalno;) kočnica ti odvratno grize ko da kočiš ljevom nogom stalno :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now