Drag_steer Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 (edited) mislis da radi lambde, ta klapna moze ne otvarat do kraja, radi krivih informacija poslje decata? ovo imam na dijagnostici s time da nemam ovo boldano RPM, Calculated Load, Engine Coolant Temp, Intake Air Temp, Vehicle Speed, Intake Air Flow, Pedal Position, Ignition advance Lambda, Inlet Manifold Pressure (Boost) Edited December 29, 2011 by Drag_steer
fire Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Na nekim ecu-ima ecu ocekuje protok zraka. Ako ti napravis bilo koji tuning i on prek MAF senzora osjeti vise zraka u motoru(nego sto ocekuje) pocne zatvarati klapnu iako ti drzis pun gas. Neznam sad ako to tvoj radi, ali bi moglo biti. Zato probaj s dobrom dijagnostikom logirati taj parametar(vag com i takve obd dijagnostike nece pomoci).
Drag_steer Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 (edited) aha. on ima remap od prije, ubacenu gotovu mapu koja je za taj motor sa filterom zraka, i komplet ispuhom 60mm (moj je 55). mislim da ne prelazim tu granicu samo sa ovim decatom ili je samo do lambde, pa ona registrira promjenu... probat cu onda dijagnostiku i lambdu pogledat dal je omjer dobar Edited December 29, 2011 by Drag_steer
Josey Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 (edited) Samo ti slusaj firea on je napravio tih fiesti gro a ponovljeno je jedno 166 tisuca puta da je u pitanju map a ne maf Edited December 29, 2011 by Josey
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now