bubinjo Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 sta bi moglo biti,neće verglat,akumulator dobar ima struje ali nece verglat. radi se o fiatu bravi 1.6 16v 97.god. kod se uredno ugasi ali cim se okrene kljuc svetli kod i cuje se zujanje
bubinjo Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 eh da zaboravio sam napisat da sam ga lupao do besvjesti i nista jel moguce da se doslvno raspao anlaser
P.I.M.P. Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ispod sjedala (sad ne znam više jel vozačko ili suvozačko ima gumb za stisnut koji isključuje pumpu goriva, to je kao u slučaju ne znam čega. da ga nisi slučajno stisnuo ?
JosipZG Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 (edited) Upali ga na guranje, anlaser ti ne radi. A u slucaju da ti je prekinut dovod goriva kao sto je pimp napisao, motor bi vrtio al nebi upalio Edited January 4, 2012 by JosipZG
bubinjo Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 @pimp nije stistnut gumb..brijem da je do anlasera
Alfaludak Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 legni pod auto i serafcigerom zbrikaj debellu zicu na onu tanku malu stopicu, ako ne skljoca onda je automat u kurcu, ili prespoji sa jednog velikog na drugi, ako ne vrti onda cetkice
bubinjo Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 upalili smo ga na slepu.kad se ugasi nece verglat opet. problem je kad se auto upalio i radio neko kratko vrijeme temperatura je otisla u crveno i kazaljka od tucelera je skakala u blokadu na dodir gasa,drugim rjecima nekaj se sad spojebalo. :doh::closedeyes:
robi Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 upalili smo ga na slepu.kad se ugasi nece verglat opet.problem je kad se auto upalio i radio neko kratko vrijeme temperatura je otisla u crveno i kazaljka od tucelera je skakala u blokadu na dodir gasa,drugim rjecima nekaj se sad spojebalo. :doh::closedeyes: Hahahah, vrištim.... :lol::lol: To od buraza brava, još se nije opametio....
bubinjo Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 da njegova brava,a znas njega vozit ce ju dok se ne raspadne
semper Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ljudi enciklopedije pišu o kvarovima na fiatima a ti bi to htio hitno
bubinjo Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 evo nastavak: -anlaser ispravan,direktno spojen na struju vrti -kad je na motoru i kad se okrene kljuc dobije 12v ali ne vrti :mellow::lol:..pregledano svo kablovinje i senzori,releji,,i dalje kod svijetli. ima li netko slucajno ECU od brava/bravo 1.6 16v 97god 75kw da ih probamo zamjeniti?
Hans Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -anlaser ispravan,direktno spojen na struju vrti -kad je na motoru i kad se okrene kljuc dobije 12v ali ne vrti Ako je sve točno tako kako si napisao,nemaš dobru masu na motoru i mjenjaču.
bubinjo Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 provjerimo pa javim ali nekako mi se cini da je ecu vrisnuo
Alfaludak Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 a jel skljoca? uzmi komad zice i spoji na + akumulatora, sagni se i pikni na onu malu stopicu, ako se nis ne cuje skidaj ga dole
Alfaludak Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ili kak hans kaze pogledaj masu koja ide sa akumulatora na sasiju i nastavlja ti se na getribu pod seraf
bubinjo Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 ne skljoca ali ovaj je spojen ovako: dvije debele zice + idu na anlaser a masa mu je spojena preko sarafa ... :huh:
Hans Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ne skljoca ali ovaj je spojen ovako: dvije debele zice + idu na anlaser a masa mu je spojena preko sarafa ... :huh: Upali na guranje i ne gasi dok ne vidiš tablu "AUTOELEKTRIČAR" pored ceste :frusty:
bubinjo Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 mislim da ce prije na otpad negdje...bilo bi joj i vrijeme :lol:
the-rider Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) da je ecu otisao onda bi verglao, ima direkt preko brave paljenje uzmi unimer u ruke i izmjeri napon na alnaseru dok verglas, ali spoji se bas na njega, ne na aku Edited January 9, 2012 by the-rider
the-rider Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) onda bi masa i plus motora morali biti u redu pogledaj zice od plusa koje idu u kutiju osiguraca, onu malo iznad baterije, da nije koja pukla edit: sad vidim da si ga probao direkt spojiti i ne vergla, ako si sve ispravno napravio onda je alnaser Edited January 9, 2012 by the-rider
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now