Dinko Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 sličajno naletio na ovo..,ima ko iskustva? http://www.ebay.com/itm/Quick-Steer-1-5-1-Ratio-Gear-Box-LW-Steering-Quickner-IMCA-Coleman-22369-/120839300178?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item1c22956452 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Kupio sam ja to ali 2:1, planiram to stavit sad preko zime.. Navodno je zajebano dok se ne navikneš ali da je dobra stvar. Must have je servo, jelte Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Kupio sam ja to ali 2:1, planiram to stavit sad preko zime.. Navodno je zajebano dok se ne navikneš ali da je dobra stvar. Must have je servo, jelte citao sam dosta o tome..neki kazu da je odlicno neki da je lila... ti ces bit puno bolja referenca pa javi dojmove :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 imao je neko na brdu ali se raspalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Nemoj jebat? Znam da je prije ekipa to radila od zupčanika i da je to bilo ono, po par kila mehanizma. Ovo su, kolko sam skužio, planetarni zupčanici i kao trebalo bi radit ok, ovi drifteri po vani imaju to i svima je ok.. Znači u rezervne dijelove za po eventima treba ubacit i još jednan kardan volana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiv Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 To, ako se ne varam, smanji hod volana, jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 da...bila je tema negdi na forumu otvoril sam ju ja u vezi toga...ima delimar na svom polu i prezadovoljan je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 To, ako se ne varam, smanji hod volana, jel? Pa da, znači za prijašnji okret volana od 360 stupnjeva sada jednako okreneš kotače tako da ga okreneš za 180 stupnjeva. (u ovom mom, u kojem je omjer 2:1). Kolko ja znam to su prije 10ak godina na slalomu počeli stavljat na aute, puno brže/lakše motaš među čunjeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiv Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Pa takav steering imaju Miate sve, a navodno i alfe neke (ne znam iz prve ruke)... Puno je veci gust vozit tak cak i u normalnoj voznji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 alfa 145 QV, sedicivalvole tipo, dedra intergale i tako neki auti, 156 alfa... uglavnom mislim da je neko napisao da se nekome raspalo ili dobilo lufta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now