2fast Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ugradio sam na Astru fuel rail sa podesivim FPR-om i ćukicom za tlak goriva. Ako sam dobro shvatio, tlak se podešava na način da kada auto radi na leru, i u grani je podtlak od -0,7 bar FPR podešavam na način da od željenog "baznog" tlaka goriva oduzmem tih 0,7. Odnosno, ako želim da mi je bazni tlak goriva 3,6 bar; na leru mi pri podtlaku od -0,7 bar ćukica mora pokazivati 2,9 bar?
fire Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ugradio sam na Astru fuel rail sa podesivim FPR-om i ćukicom za tlak goriva.Ako sam dobro shvatio, tlak se podešava na način da kada auto radi na leru, i u grani je podtlak od -0,7 bar FPR podešavam na način da od željenog "baznog" tlaka goriva oduzmem tih 0,7. Odnosno, ako želim da mi je bazni tlak goriva 3,6 bar; na leru mi pri podtlaku od -0,7 bar ćukica mora pokazivati 2,9 bar? Da, ali to ti je kompliciranije i unosi ti pogresku dva instrumenta. Skini vakum s regulatora i ako zelis 3.6bara narihtaj 3.6 bara. Ili jos bolje rihtaj dok auto nije upaljen (dajes kontakt i gledas tlak).
2fast Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Ma kaj ti je, to su ultra precizni instrumenti... STACK i WIKA... :lol: Budem baš probao sa odspojenim vakuumom sa FPR-a, tog se nisam sjetio, da vidim koliko će onda pokazivati ova ćukica na railu. Da li je biti 3,6 bar ili +/-nešto...
fire Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Pa to tocni instrumenti . BTW malo ce ti auto cudnij raditi u leru, ali ce prezivjeti. Kaj dodajes jos 10% goriva?
2fast Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 (edited) Da, dići ću za još 10%, odnosno 0,3 bar. Nisam primjetio da auto čudnije radi u leru... Edited January 8, 2012 by 2fast
Alfaludak Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 eto miha ti je sve objasnio, skini vakum i nariktaj i to je to
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now