Robi_ck Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 99,9% je puklo kućište turba ili ispuh tamo gdje je hladjen antifrizom, imao sam takav slucaj ovo ljeto na 4lh yanmaru od kapetanije. Tamo je otislo oboje. To se cesto dogodi ako motor ostane bez antifriza
Alfaludak Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 ROBI - jos mi bruji onaj V8 u glavi Nego jesi stavio kuplung?
KIMI_1.8T Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 99,9% je puklo kućište turba ili ispuh tamo gdje je hladjen antifrizom, imao sam takav slucaj ovo ljeto na 4lh yanmaru od kapetanije. Tamo je otislo oboje. To se cesto dogodi ako motor ostane bez antifriza Kpje kuciste turba?:huh:
mr_G Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Pa očito zbog korodije bloka iznutra, skuplji motori imaju pravi aluminijski hladnjak hlađen morem... Jeftiniji motori hlade direktno motor morem... Standardno...80-ak % brodova koji plove po moru imaju zatvoreni krug hlađenja slatkom vodom...a ta slatka voda se preko izmjenjivača topline (aluminij-mesing...ili bronca) hladi morskom vodom. Isto tako, često ta morska voda nakon što je preuzela na sebe dio topline još usput hladi ispušni cijev s duplom stjenkom...i ide dalje, ili u prigušivač pa van na ispuh ili odmah van ako nema prigušivača. Dobro dobro unutarnji su u vecini slucajeva zatvoreni sistem A šta sam ja napisao iako nisam vidio brodski motor. Vanbrodski jesam i znam kako radi... I bitno da se mene popljuje... :lol:
Josey Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Đi ne pizdi, neznas ok? Samo pretpostavljas. Tvoji skuplji motori tipa yanmar od prije 50god su bili duplo skuplji od konkurencije, a imali su otvoreninsustav hladjenja. Kako to objasnjavas? A drugo, dan danas pale na zub i voze bez otvaranja nakon 50god i valjds miljun radnih sati. Nije razlog taj kako si ti to zamislija
mr_G Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kako nije. Nešto što stoji u moru stalno i kroz gusene dijelove prolazi sol, nije baš dobro... Vanbrodski motori koji imaju otvoren sustav se nakon svake sezone moraju paliti na slatku vodu da se dobro isperu. Imam jedan takav i to sam radio... Ono što je stalno potopljeno mora imati zatvoreni sustav sa slatkom vodom i nekakav nehrđajući izmjenjivač topline koji će se hladiti morem... Pa nije raketna znanost da moraš vidjeti kako bi znao da postoji... Ako iole imaš mozga sam ćeš doći na takvu ideju.. :lol:
Robi_ck Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kpje kuciste turba?:huh: Taj motor ima ispushno kuciste hladjeno antifrizom i ono zna puknut ukoliko se motor pregrije ili ako se gazi na hladno pa pusta na unutra. Ali sada sam tek vidio da je to 5 litara vode na sat pa pretpostavljam da je ispushna grana pukla (ona je isto hladjena antifrizom) pa antifriz iscuri u ispuh kada se ona zagrije. 2 Alfa, upravo sam reduktor montirao, jos most i auspuh pa gotovo.
mr_G Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Đi majketi nemoj Kopiramo dominika... :lol: Tako ćemo se igrati: "JA znam i ti ništa neznaš. I đija ćemo uvijek ubiti u pojam što god on napiše, iako 90% ima pravo, ali ja ispadnem pametniji kad sam pametniji od mađistra!" :doh::drink: Znam da ti dosadno, pa ako ti dosadno onda napiši sve...
KIMI_1.8T Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kopiramo dominika... :lol: Tako ćemo se igrati: "JA znam i ti ništa neznaš. I đija ćemo uvijek ubiti u pojam što god on napiše, iako 90% ima pravo, ali ja ispadnem pametniji kad sam pametniji od mađistra!" :doh::drink: Znam da ti dosadno, pa ako ti dosadno onda napiši sve... Kakav si ti lik to je nevjerovatno. Kad pomislis da gore nemoze, ti me razuvjeris u to. Jel ti znas ko se bori za pamet?
drago_st Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 evo izvadia san motor iz broda i upalia ga na paleti..i neman neki pametan zakljucak di gubi vodu..na turbini,na ispušnom kucistu san nasa pukotinu i to je to..problem mi je sta na paleti nemogu opteretit motor pa da pocne gubit vodu..na ispusnom kucistu turba ima nesto ruzine,ali mislin da je to od kondezacije iz ispusnog lonca.. evo i filmic kako radi..
Robi_ck Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ispushna grana je pukla prema antifrizu i tuda ti gubi vodu. Cest problem kod tih motora nakon pregrijavanja. Skini granu i probaj ju natlacit vodom
drago_st Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Provat cu je sutra skinit pa cemo vidit..to bi moglo bit rjesenje problema
Robi_ck Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Provat cu je sutra skinit pa cemo vidit..to bi moglo bit rjesenje problema Da rjesenje od cca 5k eura:frusty:
drago_st Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 a sta sad..samo da prestane gubit vodu i izdrzi jos jednu sezonu..zanimljivo da drugi motor jos vozi bez ijednog kvara,a na ovome stalno nesto
drago_st Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) turbo skinut..e sad me zanima kome poslat da ga pogleda? Jeli radi Valter u Rijeci jos? Ispusno kuciste je puklo i njega ce tribat zaminit,a primjetia san i da je na kompresorskom kucistu jedna lopatica malo kriva pa bi volia da se i to pogleda..i jeli se da nac di polovno kuciste? turbo je ihi rhe6 :drink: Edited January 19, 2012 by drago_st
Dario Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 javi se mikiju http://myhraweb.com/member.php?u=1153
Pavo Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Jeli radi Valter u Rijeci jos? : Radi, bio jučer tamo.
galeb_st Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Drago jesi to kupia brod u Colnaga ili radis za njega?
Cardak Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Kakav je to motor ako gubi vodu, pa što voda ne prolazi kroz njega u svrhu hlađenja, tj. nema zatvoren sistem? Il je to normalni sistem kao kod auta? Čisto informativno pitam Ti se šališ, ili? :huh:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now