vjeko Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Dakle, jel tko tocio ili toci lozu u dci-a? Kak ta galska govna podnose lozu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Točili su. 10-20 tkm i trebaš novu pumpu i 4 dize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 ok! moze lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 ak hoces da renolcekov dizel dugo traje nemoj nis tociti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 sramotno, varao bi državu a i sve nas koji točimo na benzinskoj dizel i plaćamo sve dađbine, šta smo mi budale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 sramotno, varao bi državu a i sve nas koji točimo na benzinskoj dizel i plaćamo sve dađbine, šta smo mi budale? :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 sramotno, varao bi državu a i sve nas koji točimo na benzinskoj dizel i plaćamo sve dađbine, šta smo mi budale? jel ovo sarkasticno ili retoricko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 sramotno, varao bi državu a i sve nas koji točimo na benzinskoj dizel i plaćamo sve dađbine, šta smo mi budale? Sigurno ne bi točio ložu i smrdio po njoj da mu je to gušt. Nego potreba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riker Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ček ček ako auto može ić na ložu zašto je to zabranjeno? Nije mi to nikad jasno. Jel to neka ekološka katastrofa ili potencijalna opasnost od havarije i moguće situacije da radilica izbije karter na cestu pa se auto okrene na krov ili koji kurac? Nikad mi to nije bilo jasno. Zašto je to ilegalno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ček ček ako auto može ić na ložu zašto je to zabranjeno? Nije mi to nikad jasno. Jel to neka ekološka katastrofa ili potencijalna opasnost od havarije i moguće situacije da radilica izbije karter na cestu pa se auto okrene na krov ili koji kurac? Nikad mi to nije bilo jasno. Zašto je to ilegalno? Daj ne zajebaji bezveze , kamenjem če te gadjati. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riker Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ja bi konkretan odgovor. Ako auto pali i vozi na taj benzin, onda zašto bi ga branili? Jeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ovako: Moj frend Hrco (Mehanicar po struci) ima Clio dci 82 + chip. Zatvorio je EGR i uredno se vozi na ložu. Zivi u Klinca selu, a radi u Velikoj gorici u Toyoti. Mogu ti dat na PM njegov broj moba, pa ga slobodno sam pitaj. Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Nekad je loža bila samo ofarbana nafta na koju nisi plačao cetarinu ili šta već. 2.10 kn/l , bilo mi jeftinije u srednjoj svaki dan do škole i nazad raditi 120 km sa golfom 2 D nego plačat bus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riker Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=20237&forum=29 Nitko ne piše razlog, i na drugim mjestima samo kažu "postoji zakon gdje piše da je to zabranjeno". Dakle - to je to? Netko je reko "ne može" i onda ne može? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riker Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Loza je samo "ofarbana" nafta (fosforom - zato je crvena; "ekipa" kodRugvice je skuzila kako sloziti postrojenje za "ukljanjanje" fosfora i prodavali su naftu nesto jeftinije ali su bili malo lakomi ) i na nju neidu neki porezi pa je namjenjena samo za grijanje ( i za traktore - gdje nema plavog dizela - onaj ko ne dobiva poticaj od drzave pl.. diz.. nemoze kupiti pa u traktor sipa loz ulje i sve 5 kaže neko lice sa enterneta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ovako: Moj frend Hrco (Mehanicar po struci) ima Clio dci 82 + chip. Zatvorio je EGR i uredno se vozi na ložu. Zivi u Klinca selu, a radi u Velikoj gorici u Toyoti. Mogu ti dat na PM njegov broj moba, pa ga slobodno sam pitaj. Posted via Mobile Device Bas to, hrco se vozi vec 100tkm na lozu i auto radi ko beba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 još stavite njegov OIB , adresu i tablice :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riker Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 hahhahahahahahahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Da, bas svi znaju ko je Hrco iz Klinča sela!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ali dex, sto je je Mogao si i oib napisati :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 A jbg sad!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 sve sto pogoni diesel pogoni jednako tako i loža Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ako baš morate "uštedjeti" i nekako možete nabaviti plavi diesel, vozite se na to. Identičan je eurodieselu samo što je obojen...zadovoljava sve norme i može u najmodernije motore. Naime, mnogi moderni brodski motori su isto ko i u vašim autima common-rail turbodizeli sa elektromagnetskim diznama, velik broj ih je i izveden iz motora koji se koriste u automobilima itd...pa je zato i gorivo moralo biti kvalitetnije i čišće. Loža je druga stvar...i nije "ista ko i eurodiesel" s pumpe kao što mnogi pričaju i vrlo vjerojatno će biti problema na novijim vozilima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 q7 3.0tdi 2009 v10 tdi touareg 3.0d x5, 320cdi jtd ja sam te aute vidio na lozu da se voze prek 50k i nikad problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 loza ko loza. necistoca goriva jedino moze uzrokovati neki kvar (govorim o lozi iscuclanoj iz dna neke cisterne ili tak neki slucaj). vidio vise slucaja zbog neciste loze da nastradaju pumpe i dizne... sve ide na lozu ako ide i na dizel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now