SEGI Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Stajao sam u koloni na nizbrdici,motor u leru,nakon par kočenja otvrdnula je kočnica i skoro sam udario tipa ispred,u zadnji čas digao ručnu:doh: Prvo što mi je palo na pamet,probao sam lupit po gasu i kočnica je odmah proradila. Kasnije sam opet to probavao na nizbrdici u leru,i nije svaki put otvrdnula. Znači efekt je kao da vozim auto sa servo kočnicama i ugašenim motorom pa nakon par kočenja ne rade -ali ne svaki put. Da li to može biti do ulja,ima ga dovoljno,sve cijevi su suhe,servo je suh,ali se ne mogu nikako sjetit kada sam ga mjenjao. Ili će biti problem u samom servu...
the-rider Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 na tdi-u? pumpa od serva, ili napuknuta cijev od vakuuma moguce da i nepovratni ventil na cijevi od serva blokira
SEGI Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Tdi,da... Ako je netko imao slično iskustvo bilo bi super:D
SEGI Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 primio na znanje,pregledat ću čim stignem ovaj tjedan:thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now