IgoRR Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Interesira me koji zračni filteri(gljive) su među najboljima na tržištu, te gdje se mogu kupiti i po kojoj cijeni?
Žile Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ja ti mogu samo reći nakon par pechurki što sam probao da nema do K&N-a...e sad on vjerovatno nije suhi čim ima kit za čišćenje i uljenje jel... Injen je fenomenalan isto...
IgoRR Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 (edited) za injen sam čuo da su među najboljima, samo ne znam di ih ima i po kojoj cijeni za kupiti... ebay mi je malo rizičan, kinez napravi isto govno i stavi naljepnicu injen :wacko: Edited February 11, 2012 by IgoRR
Marxx Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ja ti mogu samo reći nakon par pechurki što sam probao da nema do K&N-a...e sad on vjerovatno nije suhi čim ima kit za čišćenje i uljenje jel... Injen je fenomenalan isto... Injen je ustvari Amsoil nanofiber,imam njega na CAI-u..
IgoRR Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 K&N ima samo mokre tj. nauljene a sa time mi se u pravilu ne da igrati...
IgoRR Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 di ste kupili dečki te injene i koliko koštaju? Rene, kolko košta K&N gljiva?
Raptor6767 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 di ste kupili dečki te injene i koliko koštaju? Rene, kolko košta K&N gljiva? Idi na njihovu stranicu, pronađi onu koja ti odgovara pa javi kataloški broj, a ja tebi cijenu.
lega_os Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 po svemu do sada panel(izgledom je identican tvome filteru zraka samo sto se radi o sportskoj verziji) se pokazao najboljim. K&N naravno. Gljifa nist posebno ali et ako bas zelis...Ukoliko imas maf ne preporucam "mokre" odnosno set za nauljiti jer cesto odlazi maf radi njega. Dakle ako i kupis ocisti ga osusi i zatim montiraj.
Žile Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Imas tu na forumu usera Pero. pa mu se javi za Injen...ima ih po vrhunskim cijenama. Ja sam K&N platio 390kn sa svim mogućim rabatima a on ima Injen mislim za 400kn. ako ga ne nađeš ili ti se ne javlja, javi mi pa ti dam njegov br. Iz ZG-a je dečko.
IgoRR Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Imas tu na forumu usera Pero. pa mu se javi za Injen...ima ih po vrhunskim cijenama. Ja sam K&N platio 390kn sa svim mogućim rabatima a on ima Injen mislim za 400kn. ako ga ne nađeš ili ti se ne javlja, javi mi pa ti dam njegov br. Iz ZG-a je dečko. Ajde mi molim te ostavi njegov broj u inbox pa ga cimnem za Injen :thumbsup: hvala svima na trudu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now