JosipZG Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 nemoraš odmah mijenjat ako ti netko veli da bi moglo bit do toga... multimetar dosta toga pokaže moj savjet, pošto sam skužio da se znaš zaletit do grobnika- jednom kad ideš skoči do crikvenice, tam ima jedan momak koji ima 205 gti u malom prstu (ima 3 komada doma) ili još bolje, regaj se na french-cars forum i otvori istu ovakvu temu pa će ti on reć u čemu bi mogao bit problem ako se zna dogodit na 205 na ovaj način ćeš potrošit hrpu love (osim ak imaš mogućnost isprobat dijelove prije nego ih kupiš-u tom slučaju je najbolje ovak metodom eliminacije)
dejanR Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Hvala na savjetima. Imam doma još jednu cijelu mašinu i instalaciju pa s nje uzimam dijelove. Sad ću s svoje mašine skinut žute injektore i stavit plave koje imam na drugoj mašini...
dejanR Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Injektori ok, ne cure, sutra ih nosim na ciscenje...
Mitja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Regulator pritiska goriva. Probaj zamjenit sa nekim novijim. Isto pumpa ak je regulator OK.
dejanR Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Problem riješen. Injektori očišćeni i testirani, stavljen drugi MAF senzor, motorić ler gasa i TPS senzor. Svi kontakti očišćeni. Okretaji na leru sniženi i pali normalno. Hvala svima!!!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now