killuminati Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 neki dan čistio šupu i našao nešto slično ovome, čini se zgodna stvarčica, pa me zanima jel to stvarno šljaka ili da ga zafitiljim u smeće? The Easy Quick Jumper makes it possible to jump start a dead battery without needing jumper cables and without having to go under the hood. Simply connect one end of the Easy Quick Jumper to the cigarette lighter socket of your car with the dead battery and the other end to the cigarette lighter socket of a working car and you'll be up and running within 5 to 10 minutes.
killuminati Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 daj mi reci kae smešno da se i ja smijem.. :lol:
c2h5oh Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 daj mi reci kae smešno da se i ja smijem.. :lol: pa ono nekako nebi dao ruku u vatru da ce radit, pa radije prodas da neki drugi sivonja popusi foru al eto prvo probaj pa nam javi
mr_G Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Imaš ograničenje od 15A na upaljaču, tako da slučajno nebi išao paliti auto dok je to uštekano jer ćeš poizbijati osigurače.. Znači kao što piše, upališ donora, uštekaš, 10 minuta pričekaš, ištekaš i to je to... Probaš upaliti, ako neće, ispočetka..
killuminati Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 zato sam i pitao prije nego ujebem 27 osigurača.. hvala, može lock..
mr_G Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Znači smiješ koristiti, kako sam ti napisao.. I naravno na primatelju moraš okrenuti ključ na prvi položaj, jer obično upaljač nije upaljen dok nije ključ unutra...
killuminati Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 da, naravno, to mi je jasno.. hvala.. :thumbsup:
fire Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Imaš ograničenje od 15A na upaljaču, tako da slučajno nebi išao paliti auto dok je to uštekano jer ćeš poizbijati osigurače.. Znači kao što piše, upališ donora, uštekaš, 10 minuta pričekaš, ištekaš i to je to... Probaš upaliti, ako neće, ispočetka.. Prazan aku ce potegnuti sigurno preko 15A. Jedino ako u onoj kutjici ima neko ogranicenje struje.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now