Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lamela na polu mi je pri kraju i trebam novu. Koju uzet? Pitao sam na jednom mjestu pa su mi rekli da se na mom ne mjenja zamasnjak?! Radi se o Polu 9N 1.4 TDI ima 230000km i orginal je kuplung jos.

Posted

u današnje vrijeme orginal uzmi neće te izać skuplje skoro ništa al ,zato ćeš dobit garanciju na rad i djelove 2 godine naravno ako slažeš u ovlaštenom servisu dođi u porsche na slavonskoj pa ti napravimo ponudu pa ti vidi šta ti se isplati

Posted

koja je razlika kupio kupim original ili u nekoj trgovini sachs ili luk?

kada sam na autu mjenjao, original lamela i korpa su bile sachs, usporedjivao sam novu i original, "na oko" mi identicno mi izgledaju

pero jel i zamasnjaci ulaze u tu akciju? :)

Posted

kad se u orginalu ugraduje sachs ili luk :P jedan od ta dva je nutra.... jedina razlika je kad ces kupiti npr "zamjenski" sachs nece imati VW znakic na sebi kak orginalni kuplung ima i u tome je jedina razlika.....

Posted

tako sam i mislio, nikada nisam bas vjerovao da npr sachs koristi bolje materijale za tvornicu nego sto ti dobijes u trgovini

Posted
Hvala ali nebi rabljeno

Za 500kn ti dam lamelu korpu i dvomaseni zamašnjak sve sa 96tkm i u stvarno odličnom stanju jer nisam nešto maltretirao auto sa naglim startovima ;)

Posted (edited)
kad uračunaš da će ti netko za ruke uzet parsto kn, isapdne povoljno u ovlaštenom, + garancija na rad.

whateva... da ne postoji ta glupa politika gubljenja garancije(za nove aute) i zastrašivanja ljudi koju vode ovlašteni servisi i time štite svoje dupe... 90% ljudi nebi uopće servisiralo kod njih...

garanciju na rad i na dijelove ti da svaki servis koji nije po principu deda ima grabu i radnike, il štef menjam ti cincilator...

...da ti ovlašteni servisi nekaj vrede(svaka čast iznimkama), nebi ljudi odmah nakon isteka garancije mjenjali servis...

iz vlastitog iskustva, a i iz ostalih izvora, još niti jednu pohvalnu nisam čul na račun ovlaštenog servisa... jedino na pojedinca u tom ovlaštenom servisu, koji naravno bude jeban u mozak od strane šefa, jer oće zapravo i pomoći i otklonit neku grešku ili kvar...:doh::doh::doh:

Edited by 2High
Posted

ZAK Karlovac je vrhunski, i po radu, ljubaznosti, cijeni :) tak da...

i razumijem u potpunosti zasto se gubi garancija ak ne servisiras kod njih... svasta ti lokalni stef moze ujebat, pa da oni mijenjaju đabe, zasto i bi....

ne kazem da su svi "fuseri" losi , dapace, i ja delam sve ne vezano za elektroniku kod Daca, i vise nikom drugom ne vozim :)

Posted
koja je razlika kupio kupim original ili u nekoj trgovini sachs ili luk?

kada sam na autu mjenjao, original lamela i korpa su bile sachs, usporedjivao sam novu i original, "na oko" mi identicno mi izgledaju

pero jel i zamasnjaci ulaze u tu akciju? :)

mislim da ne ,al provjerit ću :thumbsup:

Posted
whateva... da ne postoji ta glupa politika gubljenja garancije(za nove aute) i zastrašivanja ljudi koju vode ovlašteni servisi i time štite svoje dupe... 90% ljudi nebi uopće servisiralo kod njih...

garanciju na rad i na dijelove ti da svaki servis koji nije po principu deda ima grabu i radnike, il štef menjam ti cincilator...

...da ti ovlašteni servisi nekaj vrede(svaka čast iznimkama), nebi ljudi odmah nakon isteka garancije mjenjali servis...

iz vlastitog iskustva, a i iz ostalih izvora, još niti jednu pohvalnu nisam čul na račun ovlaštenog servisa... jedino na pojedinca u tom ovlaštenom servisu, koji naravno bude jeban u mozak od strane šefa, jer oće zapravo i pomoći i otklonit neku grešku ili kvar...:doh::doh::doh:

ja sam servisirao auto u Zubaku i mogu samo pohvaliti cijeli servis, prijem, apsolutno sve...

uvijek su mi izisli u susret koliko je to moguce, otklonili kvar ako ga je bilo, pokazali u cemu je problem, odveli me do dizalice i uperili prstom u cemu je problem...

jedina zamjerka je cijena servisa koju vise nisam mogao podnositi...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...