JosipZG Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 tko se u ZG ili bližoj okolici bavi s tim da dobro radi i nije preskup radi se o getribi audi a6 quattro 2.5 tdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 sveta nedelja ako je automatik, ili planinska zagreb ako je rucni mjenjac:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 sveta nedelja ako je automatik, ili planinska zagreb ako je rucni mjenjac:thumbsup: Boris (planinska) rijetko kad koristi nove dijelove nego krpa sa polovnim iz drugih getriba, pa po nekoliko puta ponavlja posao. Uglavnom cesto puta ima reklamacije. Pa ti skidaj i stavljaj getribu 2-3 puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Ako je automatska, decko u gornjem vrapcu, izvrsno radi, fer cijene, sve se da dogovoriti... Bio s vise auta kod njega sve 5, samo moras se naruciti, ima dosta posla... Inace doktor za americka vozila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 nama je ovaj n aplaninskoj napravio sranje sa šperom u mazdi, toliko je stego lezajeve da se jedva vrtio kardan, i veli ako ce "pjevat" skini i donesi nazad, nije se culo da pjeva ali nakon par sto km propjevoi odnjeli kad ono spaljeno sve unutra i osovina i tanjur i sve. davor kupio novo sve i sad je sklopio pa se malo lakse vrti ali nije da je lagano i to mi se ne dopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 meni taj u planinskoj napravio posao stoljeca. seat cordoba, podrobilo sve, covjek slozio i eto nikakvih problema vec 4 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Ako je automatska, decko u gornjem vrapcu, izvrsno radi, fer cijene, sve se da dogovoriti... Bio s vise auta kod njega sve 5, samo moras se naruciti, ima dosta posla... Inace doktor za americka vozila... mirza to je perjavica a ne gornje vrapce! jedino ako se preselio na gornje vrapce Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUGI Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 ja sam u pon ostavio svoj i dobio ga juce 095 881 3250 Damir Hr leskovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Auto centar Mario, Vinkovci.. Najbolji za aut. getribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Koliko odprilike košta reparacija automatske getribe? Znam da manualna ide od 2500-5000 kuna. Frend je prije 20 dana radio kod nekog lika na staroj karlovačkoj tj. na samom početku na remetincu. Pre zadovoljan. Na golfu 4 platio oko 2500kn. S tim da je drugi majstor skidao i vraćo nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Koliko odprilike košta reparacija automatske getribe? Znam da manualna ide od 2500-5000 kuna. Frend je prije 20 dana radio kod nekog lika na staroj karlovačkoj tj. na samom početku na remetincu. Pre zadovoljan. Na golfu 4 platio oko 2500kn. S tim da je drugi majstor skidao i vraćo nazad. Cca 1000 eur da sve bude kak spada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Cca 1000 eur da sve bude kak spada. Puta 3. ......najmanje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Auto centar Mario, Vinkovci.. Najbolji za aut. getribe sta nije poginuo taj majstor iz vinkovaca,prosle godine na motoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzaA3 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 mirza to je perjavica a ne gornje vrapce! jedino ako se preselio na gornje vrapce Je, preselio se na vrapce, kod Vidovica... Ima 20tak dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Puta 3. ......najmanje;) Nije bas... Pa kakva to reparacija mora bit za 3000 eur?? Za te novce kupim i drugi motor skup s getribom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Nije bas... Pa kakva to reparacija mora bit za 3000 eur?? Za te novce kupim i drugi motor skup s getribom.... Jesi kad reparirao (ili cuo da je neko reparirao) koju automatsku getribu od A6 Tdi quattro? Iznenadio bi se kakve su to cifre. Vani im se cijena krece izmedju 1200€ i 2000€ polovne, ovisno o kilometrazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Meni je neki kod frajer u ulici Livadarski put kod Heinzelove napravio kurac od posla s rucnom getribom na 307ici... Zujala je i rostala od kad je montirana na auto. Rijesio novom getribom. Tako da ja osobno tamo sigurno ne bi opet isao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kress Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Ovisi kaj ti je s mjenjačem, ja imam bar jedan jedno na reparaturi (audijev), u svakom slučaju ide ti set gumica 250€, dihtung kartera 200kn i ulje.Najčešći kvar kod audijevih mjenjača je pucanje osovine i tada imaš samo treću brzinu, osovina ti je 250€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Ako je automatska getriba, Vinkovci. Najjači je, i postoje dvije cijene - sa rabljenim dijelovima da sve funkcionira i radi, ali bez garancije i sve novo sa garancijom! U Zagrebu je pokupi, i kada je završi, u Zagreb ti je vrati! Ako si zainteresiran, nazovi me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Jesi kad reparirao (ili cuo da je neko reparirao) koju automatsku getribu od A6 Tdi quattro? Iznenadio bi se kakve su to cifre. Vani im se cijena krece izmedju 1200€ i 2000€ polovne, ovisno o kilometrazi. za x5 3.0d frend platio 30kkn i još je moro svoju staru dat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now