Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Bmwlik said:
sveta nedelja ako je automatik, ili planinska zagreb ako je rucni mjenjac:thumbsup:

Boris (planinska) rijetko kad koristi nove dijelove nego krpa sa polovnim iz drugih getriba, pa po nekoliko puta ponavlja posao. Uglavnom cesto puta ima reklamacije. Pa ti skidaj i stavljaj getribu 2-3 puta.

Posted

Ako je automatska, decko u gornjem vrapcu, izvrsno radi, fer cijene, sve se da dogovoriti...

Bio s vise auta kod njega sve 5, samo moras se naruciti, ima dosta posla...

Inace doktor za americka vozila...

Posted

nama je ovaj n aplaninskoj napravio sranje sa šperom u mazdi, toliko je stego lezajeve da se jedva vrtio kardan, i veli ako ce "pjevat" skini i donesi nazad, nije se culo da pjeva ali nakon par sto km propjevoi odnjeli kad ono spaljeno sve unutra i osovina i tanjur i sve. davor kupio novo sve i sad je sklopio pa se malo lakse vrti ali nije da je lagano i to mi se ne dopada

Posted

meni taj u planinskoj napravio posao stoljeca.

seat cordoba, podrobilo sve, covjek slozio i eto nikakvih problema vec 4 godine.

Posted
  mirzaA3 said:
Ako je automatska, decko u gornjem vrapcu, izvrsno radi, fer cijene, sve se da dogovoriti...

Bio s vise auta kod njega sve 5, samo moras se naruciti, ima dosta posla...

Inace doktor za americka vozila...

mirza to je perjavica a ne gornje vrapce!

jedino ako se preselio na gornje vrapce ;)

Posted

Koliko odprilike košta reparacija automatske getribe?

Znam da manualna ide od 2500-5000 kuna. Frend je prije 20 dana radio kod nekog lika na staroj karlovačkoj tj. na samom početku na remetincu. Pre zadovoljan. Na golfu 4 platio oko 2500kn. S tim da je drugi majstor skidao i vraćo nazad.

Posted
  Gringo said:
Koliko odprilike košta reparacija automatske getribe?

Znam da manualna ide od 2500-5000 kuna. Frend je prije 20 dana radio kod nekog lika na staroj karlovačkoj tj. na samom početku na remetincu. Pre zadovoljan. Na golfu 4 platio oko 2500kn. S tim da je drugi majstor skidao i vraćo nazad.

Cca 1000 eur da sve bude kak spada.

Posted
  goranE46 said:
Auto centar Mario, Vinkovci.. Najbolji za aut. getribe

sta nije poginuo taj majstor iz vinkovaca,prosle godine na motoru!

Posted
  medostc said:
mirza to je perjavica a ne gornje vrapce!

jedino ako se preselio na gornje vrapce ;)

Je, preselio se na vrapce, kod Vidovica... Ima 20tak dana

Posted
  KIMI_1.8T said:
Puta 3. ......najmanje;)

Nije bas... Pa kakva to reparacija mora bit za 3000 eur?? Za te novce kupim i drugi motor skup s getribom....

Posted
  FilipS3 said:
Nije bas... Pa kakva to reparacija mora bit za 3000 eur?? Za te novce kupim i drugi motor skup s getribom....

Jesi kad reparirao (ili cuo da je neko reparirao) koju automatsku getribu od A6 Tdi quattro? Iznenadio bi se kakve su to cifre.

Vani im se cijena krece izmedju 1200€ i 2000€ polovne, ovisno o kilometrazi.

Posted

Meni je neki kod frajer u ulici Livadarski put kod Heinzelove napravio kurac od posla s rucnom getribom na 307ici... Zujala je i rostala od kad je montirana na auto. Rijesio novom getribom.

Tako da ja osobno tamo sigurno ne bi opet isao.

Posted

Ovisi kaj ti je s mjenjačem, ja imam bar jedan jedno na reparaturi (audijev), u svakom slučaju ide ti set gumica 250€, dihtung kartera 200kn i ulje.Najčešći kvar kod audijevih mjenjača je pucanje osovine i tada imaš samo treću brzinu, osovina ti je 250€.

Posted

Ako je automatska getriba, Vinkovci. Najjači je, i postoje dvije cijene - sa rabljenim dijelovima da sve funkcionira i radi, ali bez garancije i sve novo sa garancijom!

U Zagrebu je pokupi, i kada je završi, u Zagreb ti je vrati! Ako si zainteresiran, nazovi me.

Posted
  KIMI_1.8T said:
Jesi kad reparirao (ili cuo da je neko reparirao) koju automatsku getribu od A6 Tdi quattro? Iznenadio bi se kakve su to cifre.

Vani im se cijena krece izmedju 1200€ i 2000€ polovne, ovisno o kilometrazi.

za x5 3.0d frend platio 30kkn i još je moro svoju staru dat

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...