msporis Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Kupujem komplet gume i felge, felge sam odabrao i sad samo jos moram uzet gume. Dimenzija je 195/50/15 E sad, dosad sam imao još prije na accentu GY Eagle F1, i on je imao zaštitu za rub felge, odnosno, izbočenu bočnicu uz sam rub felge tak da ak nekaj okineš, okineš gumu a ne rub felge. Pošto više nema Eagle F1, zanima me koje gume imaju tako nešto od sljedećih proizvođača; Dunlop Goodyear Bridgestone Continental Najviše me zanima jel ima to Dunlop Fastresponse, tu gumu sam mislio uzet pa me eto zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 u toj dimenziji ti je Michelin PE2 *ebena guma, tvrda bocnica, ima zastitu gume, odlicno drze (po mokrom) i dost dugo i traju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 dunlop sportmax znam da ima, sport contact2 isto ima... dalje neznam.. e sad, da li ih ima u toj maloj dimenziji je vec druga stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2011-Autoreview-Max-Performance-Summer-Tyre-Test.htm i gledaj rim protection.... Bridgestone ima 5mm dok npr. Toyo samo 1.5mm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucooo Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 bridgestone potenza Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Na puntu imam michelin pilot exalto pe2 bas u toj dimenziji, a na bravu potenzu re050a i obje imaju zastitu. Preporuka za pe2 definitivno, ja sam prezadovoljan gumom, nije kao potenza ali za taj razred gume odlicna. Tu kod nas sam s montazom platio 1970kn, tak da mi se nije isplatilo ni u sloveniju po njih jel sam ovdje prodao stare za 400kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
--BRZI-- Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Hankook RS-3 (SEMI SLICK) Hankook Ventus V12 to ti je moja prekoruka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 bridgestone turanza isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Hankook Ventus V12 ja ju imam na Accordu odlicna guma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Turanza nema. Barem u 195/60 dimenziji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now