Vex Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 ovako tražim si neku torbu za prtljažnik, gledao sam od meguirsa i dodojuica ali su one nekako plitke i široke, tj ove boce kaj imam su dosta visoke, dalje sam gledao po ebayu, ili su preogromne ili su dobre pa ne šipaju hahaha zanima me gdje bih mogao kod nas pogledati za takve torbe, poželjno da imaju čičak da se fiksiraju... unaprijed hvala! :cice:
malawi Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Case logic ato-10 dodje cca 70kn, prejebena je. imas dolje cicak i elasticne gurtne s kukicama gore. mozes stavit uz straznju klupu ili sa strane. oni najveci sprejevi nece izletit, ima gro mjesta za sve gluposti
mirzaA3 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Vex, radim torbe po mjeri, auto tepihe auto navlake...
SFEN Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Case logic ato-10dodje cca 70kn, prejebena je. imas dolje cicak i elasticne gurtne s kukicama gore. mozes stavit uz straznju klupu ili sa strane. oni najveci sprejevi nece izletit, ima gro mjesta za sve gluposti di se to moze kupit?
Goertosing Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 19,99 kn u Bauhausu ima plastična preklopiva kašeta, stane hrpa toga a u gepeku možeš učvrstit s onim rasteznim gurtnama koje su isto tako par kn tamo
Raptor6767 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Case logic ato-10dodje cca 70kn, prejebena je. imas dolje cicak i elasticne gurtne s kukicama gore. mozes stavit uz straznju klupu ili sa strane. oni najveci sprejevi nece izletit, ima gro mjesta za sve gluposti Potpis na ovo, mi smo ih dijelili besplatno uz 5L Valvoline ulja prije par godina i imam je u Cliu. Odlična je!
Vex Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 meq je kockasta i taman je one veće boce vire van, vidio kod srećka 19,99 kn u Bauhausu ima plastična preklopiva kašeta, stane hrpa toga a u gepeku možeš učvrstit s onim rasteznim gurtnama koje su isto tako par kn tamo tnx budem to pogledao...
Vex Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Vex, radim torbe po mjeri, auto tepihe auto navlake... mislim da će ipak ovo biti, onda taman po gepeku da izračunamo budemo se dogovorili kompa
chorawac Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 19,99 kn u Bauhausu ima plastična preklopiva kašeta, stane hrpa toga a u gepeku možeš učvrstit s onim rasteznim gurtnama koje su isto tako par kn tamo Ja sam isto uzel takvu košaru, samo veću. Brijem da je košara za veš :lol: Provuko rastezljivu gurtnu i zakačio s kukicama da ne leta po gepeku i odlično mi je to :thumbsup: Stane sve kaj mi treba i ne treba... a uvijek imam pun gepek sranja savkojakog :rofl:
n0p Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Case logic ato-10dodje cca 70kn, prejebena je. imas dolje cicak i elasticne gurtne s kukicama gore. mozes stavit uz straznju klupu ili sa strane. oni najveci sprejevi nece izletit, ima gro mjesta za sve gluposti Prošlo vremena od ovoga ali gdje se može kupiti kod nas?
n0p Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Prošlo vremena od ovoga ali gdje se može kupiti kod nas? http://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/torba-prtljaznik-oglas-4378374
cyberphere Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ja ću si vrlo vjerojatno ovako nešto nabaviti
malawi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) @nOp Sorry nisam vidio post.. Svoju sam uzeo u svijetu medija na krizanju marticeve i bauerove, al to je bilo prije par godina i ne znam da li ima jos uvijek u ponudi.. Zgrabi ovu s njuskala Edited January 7, 2013 by malawi
n0p Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Upravo stigla Uzeo Luky jednu meni i jednu sebi, navodno ih lik ima još pa ako kome treba ...
Raptor6767 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Odlična je, dobio je od Valvolinea. Imam još jednu u garaži i čuvam je kad ovu sjebem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now