Jump to content

Recommended Posts

Posted

ovako tražim si neku torbu za prtljažnik, gledao sam od meguirsa i dodojuica ali su one nekako plitke i široke, tj ove boce kaj imam su dosta visoke, dalje sam gledao po ebayu, ili su preogromne ili su dobre pa ne šipaju hahaha :D

zanima me gdje bih mogao kod nas pogledati za takve torbe, poželjno da imaju čičak da se fiksiraju...

unaprijed hvala! :cice:

Posted

Case logic ato-10

dodje cca 70kn, prejebena je. imas dolje cicak i elasticne gurtne s kukicama gore. mozes stavit uz straznju klupu ili sa strane. oni najveci sprejevi nece izletit, ima gro mjesta za sve gluposti ;)

Posted
Case logic ato-10

dodje cca 70kn, prejebena je. imas dolje cicak i elasticne gurtne s kukicama gore. mozes stavit uz straznju klupu ili sa strane. oni najveci sprejevi nece izletit, ima gro mjesta za sve gluposti ;)

di se to moze kupit?

Posted
Case logic ato-10

Potpis na ovo, mi smo ih dijelili besplatno uz 5L Valvoline ulja prije par godina i imam je u Cliu. Odlična je!

270720081342.jpg

Posted
meq je kockasta i taman je

one veće boce vire van, vidio kod srećka :)

19,99 kn u Bauhausu ima plastična preklopiva kašeta, stane hrpa toga a u gepeku možeš učvrstit s onim rasteznim gurtnama koje su isto tako par kn tamo

tnx budem to pogledao...

Posted
Vex, radim torbe po mjeri, auto tepihe auto navlake...

mislim da će ipak ovo biti, onda taman po gepeku da izračunamo ;)

budemo se dogovorili kompa :)

Posted
19,99 kn u Bauhausu ima plastična preklopiva kašeta, stane hrpa toga a u gepeku možeš učvrstit s onim rasteznim gurtnama koje su isto tako par kn tamo

Ja sam isto uzel takvu košaru, samo veću. Brijem da je košara za veš :lol:

Provuko rastezljivu gurtnu i zakačio s kukicama da ne leta po gepeku i odlično mi je to :thumbsup:

Stane sve kaj mi treba i ne treba... a uvijek imam pun gepek sranja savkojakog :rofl:

• 8 months later...
Posted
Case logic ato-10

Prošlo vremena od ovoga ali gdje se može kupiti kod nas?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

@nOp

Sorry nisam vidio post.. Svoju sam uzeo u svijetu medija na krizanju marticeve i bauerove, al to je bilo prije par godina i ne znam da li ima jos uvijek u ponudi.. Zgrabi ovu s njuskala ;)

Edited by malawi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...