Ozy Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 treba mi pomoć nekoga tko kad se dogovorimo ima par sati (cca 3-4h) vremena da odradimo slijedeće: 1. skinuti dpf filter 2. izbiti sve prepreke iz njega van 3. pospajati žice emulatora za dpf i za senzore temperature na dpf-u 4. vratiti dpf filter na auto 5. zatvoriti egr na ispušnoj grani (lako dostupno) 6. dovesti ulaz iz FMIC cold pipe u egr ventil navodno bi trebalo i resetirati dpf regenerator preko ecu managementa ali to ako nemaš odem u Lexus centar da mi to naprave. molim neka mi se javi osoba koja je voljna to učiniti. išao bih kod laste ali sutra moram provjerit dal imaju osobu koja zna lemiti ili kako god već spajati žice. ako nemaju onda nek to odradi neki od forumaša koji se kuži u to sve navedeno. nikakvu odgovornost nema vezano uz dpf i emulatore već samo naravno rad fizikalije oko auta čim prije, tim bolje. radi se o ovome: http://www.myhraweb.com/showthread.php?34322-uklanjanje-dpf-a-egr-a-i-5-injektora&p=751869#post751869 moj broj je 095/2786613
Ozy Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Ukratko, ZOD je car! Pedantan, picajzla na najjače. Hvala!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now