mirzaA3 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Mirza, da li se moze napraviti kompletna podnica u autu...radi se o g klasi (kratkoj)... Inace pod je gumeni ali je ispucao pa bi to sve pretapicirao Moze se napravit, samo neznam koliko ti je to isplativo... Podnica je oko 1500 kn - po meni skupo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 (edited) trebam prednja dva tepiha za CTR-a imaš mjere od njih ili ... Edited April 2, 2012 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Jel rade te natpise na tepisima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Vw Dojkić podsused Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 trebam prednja dva tepiha za CTR-a imaš mjere od njih ili ... Sva četiri, 138,55kn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Rene...za Astru G (3v) komplet tepiha trebam, da budu onako teški/gusti/debeli ko bolji tvornički...skroz crni, ne trebaju biti šavovi u bojama itd. Koliko para? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Rene...za Astru G (3v) komplet tepiha trebam, da budu onako teški/gusti/debeli ko bolji tvornički...skroz crni, ne trebaju biti šavovi u bojama itd. Koliko para? Javim ti sutra, nisam u firmi više. Ali cijena ti je tu negdje kao i ovi. Marek je samo zaboravio napomenuti da želi čepove. Svi su teški. Imamo cca 35-45 različitih uzoraka tkanine. Ovaj uzorak je "Elegant". Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Sva četiri, 138,55kn: Prodano. Javim ti se par dana prije nego dodjem. Pitanje (na mobu sam pa nevidim) jeli vozacev tepih ima rupe da se zakaci da neklize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 evo ako nekome jos treba http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-F9432EFB-33EEDBC5/lidl_hr/hs.xsl/index_25893.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Marekov nema jer nije napomenuo, ali može se staviti, nema problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Marekov nema jer nije napomenuo, ali može se staviti, nema problema. Izmjerit cu di su ove pa ti mailam i iscrtam na slici tak da nema frke Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Moze i meni ponude na pm tepiha za bmw e39, tkanina crna mora biti, ona finija(rupe za kopče i kopče) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Moze i meni ponude na pm tepiha za bmw e39, tkanina crna mora biti, ona finija(rupe za kopče i kopče) Pošaljem ti sutra kad dođem u firmu. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Pošaljem ti sutra kad dođem u firmu. :thumbsup: Moze, one ko za z3 sto si mi nabavio.."perverzne" hehe i ako mozes provjeri dal moze se kupiti jedan gumeni(vozacev) za zimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 27, 2012 Author Share Posted April 27, 2012 čekaj malo, pa daj rene onda i meni pošalji cijenu za prednja dva, neki kvalitetniji materijal, crne čisto, sa rupama za čepove ( imam doma original cijeli set čepova) samo trebam rupe probušene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 27, 2012 Share Posted April 27, 2012 Moze, one ko za z3 sto si mi nabavio.."perverzne" hehe i ako mozes provjeri dal moze se kupiti jedan gumeni(vozacev) za zimu Teško, ali budem pitao. čekaj malo, pa daj rene onda i meni pošalji cijenu za prednja dva, neki kvalitetniji materijal, crne čisto, sa rupama za čepove ( imam doma original cijeli set čepova) samo trebam rupe probušene... Ostavi mi podatke o autu, ali mislim da ti je bolje sva četiri kupiti jer je razlika u cijeni 50-60kn vjerojatno. Daj, ako ti nije problem, dođi u dućan, imamo tamo uzorke pa si odabereš koji želiš. Meni osobno je najbolji ovaj koji je marek uzeo, ali ukusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 u Varaždinu rade točno za tipove vozila, cijena isto stotinjak kn.... ja neznam jer kupujem u ludbregu prek druge ruke pa mi isto ispadne bagatela, bira se uzorak boje i boja obruba.....sve custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now