Marco Polo Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Danas mi odjedanput u vožnji centralno počne škljocat (ono kak se čuje kad zaključavaš/otključavaš) otključavat i spuštat prozore i zabrijao sam da mi je daljinsko poludilo imam onaj venom il tak nešt i otkopčam ga idalje isto kad ga zaključam onda ništa ali dok je otključan pa i u vožnji stalno škljoca i otvara prozore. Kaj može bit poludit ću!!!!
Marco Polo Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 A prao sam auto danas ali nikad do sad ništa Kaj da probam bravu po bravu iskopčat?
fabioso Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 to se zna dešavat kad neka brava crkne ili voda uđe u njih
Marco Polo Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Da mogre su žice ona neka izolacija kaj je ko tkanina je dost mokra Kaj najbolje ga u garažu i da se osuši? Da iskopčam akumulator?
fabioso Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 to je izolacija ali nema veze probaj ga osušit pa češ vidjet kaj je
Marco Polo Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Al ak je ta izolacija mokra vjerovatno smeta malo žici
msporis Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kod nas na službenom a4 isti simptomi, uz to je još svirao alarm, palio svjetla u unutrašnjosti i par drugih 'detalja'. Poludili jer se sve dešavalo po noći, na kraju ga parkali doma i ovaj i dalje ima svoj šou, al kod nas obratno, kad je zaključan radio je šou, otključan ništa. pošto nemreš baš audija a4 ostavit otključanog , trudili se i našli kombinaciju da ako su prozori lagano otvoreni i zaključaš, onda je ok. ispalo da je otišao neki kompjuter, račun u zubaku cca 5500kn
Marco Polo Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Kod nas na službenom a4 isti simptomi, uz to je još svirao alarm, palio svjetla u unutrašnjosti i par drugih 'detalja'. Poludili jer se sve dešavalo po noći, na kraju ga parkali doma i ovaj i dalje ima svoj šou, al kod nas obratno, kad je zaključan radio je šou, otključan ništa. pošto nemreš baš audija a4 ostavit otključanog , trudili se i našli kombinaciju da ako su prozori lagano otvoreni i zaključaš, onda je ok. ispalo da je otišao neki kompjuter, račun u zubaku cca 5500kn e makni mi se sa takvim cijenama iz topica:lol: brijem da je do vlage kad je baš nakon pranja počelo i dost je mokro unutra
Mexx Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ma brava ...vjerovatno je voda napravila spoj i auto ima simptom da ga otkljucavas. a prozore spusta jer je otkljucavanje "stisnuto" na par sekundi...
Marco Polo Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Evo sad išao u garažu pogledat i smirio se prozori zatvoreni
SEGI Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 meni je centralna tako divljala,ustanovilo se da je brava na vozacevim vratima,promijenio u ovlastenom,ne sjecam se tocno koliko je kostalo,oko 1000kn i nikakvih problema vise.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now