Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danas mi odjedanput u vožnji centralno počne škljocat (ono kak se čuje kad zaključavaš/otključavaš) otključavat i spuštat prozore i zabrijao sam da mi je daljinsko poludilo imam onaj venom il tak nešt i otkopčam ga idalje isto kad ga zaključam onda ništa ali dok je otključan pa i u vožnji stalno škljoca i otvara prozore. Kaj može bit poludit ću!!!!

Posted

Kod nas na službenom a4 isti simptomi, uz to je još svirao alarm, palio svjetla u unutrašnjosti i par drugih 'detalja'. Poludili jer se sve dešavalo po noći, na kraju ga parkali doma i ovaj i dalje ima svoj šou, al kod nas obratno, kad je zaključan radio je šou, otključan ništa. pošto nemreš baš audija a4 ostavit otključanog , trudili se i našli kombinaciju da ako su prozori lagano otvoreni i zaključaš, onda je ok.

ispalo da je otišao neki kompjuter, račun u zubaku cca 5500kn

Posted
Kod nas na službenom a4 isti simptomi, uz to je još svirao alarm, palio svjetla u unutrašnjosti i par drugih 'detalja'. Poludili jer se sve dešavalo po noći, na kraju ga parkali doma i ovaj i dalje ima svoj šou, al kod nas obratno, kad je zaključan radio je šou, otključan ništa. pošto nemreš baš audija a4 ostavit otključanog , trudili se i našli kombinaciju da ako su prozori lagano otvoreni i zaključaš, onda je ok.

ispalo da je otišao neki kompjuter, račun u zubaku cca 5500kn

e makni mi se sa takvim cijenama iz topica:lol:

brijem da je do vlage kad je baš nakon pranja počelo i dost je mokro unutra

Posted

ma brava ...vjerovatno je voda napravila spoj i auto ima simptom da ga otkljucavas.

a prozore spusta jer je otkljucavanje "stisnuto" na par sekundi...

Posted

meni je centralna tako divljala,ustanovilo se da je brava na vozacevim vratima,promijenio u ovlastenom,ne sjecam se tocno koliko je kostalo,oko 1000kn i nikakvih problema vise.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...