drahic Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Eto,da otvorimo i ovdje jedan thread. Ja za sada svaki put idem prat auto tam kak se ide prema City Centru pa na rotor onaj mali i na desno se skrene... To je ajmo rec novija praona i super je! Jer nije tak ˝razjebana˝ko ona u spanskom...:wacko: Ima onaj ˝pistolj˝ i moze se stisnut i jaci pritisak vode ide.. Sta se tice voska,po meni je odlican jer nije toliko razvodnjen a i dosta vruca voda sprica kad peres jer rijetko ko pere sa spuzvom tak da je lakse skinut zmazanocu... Za info,ima aparat koji mijenja novcanice u medeke Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 i ispiranje je zakurac, da prostis lol najjaca samoposluzna je u sv.nedjelji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Miramarska mi je najbliža i tamo sam najčešće, također ima automat za mijenjanje medeka. Lokacija br.2 mi je INA u dubravi (cura mi je blizu pa dok čekam da se zažbuka operem auto) i prednost je što imaju onu četku tako da mi je lakše skinut blato/mušice sa auta jer samo isčetkam pa isperem Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Za info,ima aparat koji mijenja novcanice u medeke to je super, jednom mi se dogodilo da hocu posaugat auto samo (opran bio) i hocu 5 ubacit...stavim 20 u automat onaj i dobijem 4 zetona....super, dakle 3 zetona mi stoje bzvz u autu a ko zna kad ce mi trebat i dal cu bit na bas toj praoni.... :jason2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 to je super, jednom mi se dogodilo da hocu posaugat auto samo (opran bio) i hocu 5 ubacit...stavim 20 u automat onaj i dobijem 4 zetona....super, dakle 3 zetona mi stoje bzvz u autu a ko zna kad ce mi trebat i dal cu bit na bas toj praoni.... :jason2: ova u miramarskoj baš vrača 5kn, ne žetone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 u sv. nedelji.. bajki... jap ta je najbolja sve ima ima i benzinsku i restoran i disko i teniske i nogometne terene i stoj za hemijsko Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 i ispiranje je zakurac, da prostis lol najjaca samoposluzna je u sv.nedjelji ona iza benzinske? sa mlazom za ubit nekog? edit - brklja - znam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 i prednost je što imaju onu četku tako da mi je lakše skinut blato/mušice sa auta jer samo isčetkam pa isperem ta cetka je vrh vrhova...ja dodem operem s njom felge i pragove blatne i onda dodes ti i s tim po krovu hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 i ispiranje je zakurac, da prostis lol najjaca samoposluzna je u sv.nedjelji meni je cist ok... malo mi je daleko ic prat auto u sv.nedjelju,meni barem.. to je super, jednom mi se dogodilo da hocu posaugat auto samo (opran bio) i hocu 5 ubacit...stavim 20 u automat onaj i dobijem 4 zetona....super, dakle 3 zetona mi stoje bzvz u autu a ko zna kad ce mi trebat i dal cu bit na bas toj praoni.... :jason2: e bas to,dobro je kad su medeki, opet zetone nemres stavit tam di ide lova jer su prelagani i nece proc mamu im :tatice_03: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 ona iza benzinske? sa mlazom za ubit nekog? 2drahy: ostaju mrlje ak ne obrises auto... ne neg ona sto se vidi kad se spustis sa obilaznice ova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dev Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Ja uglavnom perem na onoj kod Peveca na Žitnjaku... povremeno i na Miramarskoj... tak mi je isti vrag Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 bas cu otic probat.. jel ide na zetone ili kovanice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 bas cu otic probat.. jel ide na zetone ili kovanice? kovanice...automat izbacuje 5kn i takdoer imas vosak. i bdw. ta benzinska ima kemijsko samoposluzno Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 19, 2008 Author Share Posted October 19, 2008 kovanice...automat izbacuje 5kn i takdoer imas vosak. i bdw. ta benzinska ima kemijsko samoposluzno :palac :palac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 u nas u ST na samoposluznoj postoji "aktivna pjena",ali problem je u tome sta ta pjena "spizdi" polirane felge.....i zato je izbjegavam...jel kod vas tako,sutra moram prat auto pa da dodem do ZG loooooooooooooooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lela Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 ma ona pjena u nas sjebe sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Ona kod city c. je sasvim solidna, ona na miramarskoj ima slab pritisak...Ali nisam nigdje vidio bolju nego u grazu, prestrašno...pritisak jak, stvarno pravi vosak...ma auto se sjajio, nisam ga trebao ribati, niti brisati...Predobra praona...Ali brijem da im je 1 euro cca 2 minute... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 u nas u ST na samoposluznoj postoji "aktivna pjena",ali problem je u tome sta ta pjena "spizdi" polirane felge.....i zato je izbjegavam...jel kod vas tako,sutra moram prat auto pa da dodem do ZG loooooooooooooooooooooooool nema toga nigdje kod nas... jebeno cisti ono vase auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 u koliko god da sam samoposluznih praonica bio, nigdje ne mogu skinuti cadju s branika bem ti kombinaciju bijele boje i nafte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Arf čini čuda,s njime ide sve dolje,ispitano Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 ona praonica u miramarskoj je najbolja... proba san nekolicinu ovih okolo i sve su mi bezveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 ova kod c centra je predobra, prva na kojoj mi ne ostanu fleke kada ne obrisem auto (zurio se mamin oprat, i nije mi se dalo brisati i dodjem doma i nemrem vjerovat da je CIST i bez IJEDNE flekice ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 City C. je super praona,bolja od one u španskom za par svjetlosnih ,miramarska mi je smece,nikad nisam tam dobro oprao auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 autopraonica na marinicima - RIJEKA 0-24h i super ekipa koja radi tamo :notworthy::punk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 na ovoj kod cc-a je fora da ga dobro našamponiraš, voskom skidaš šampon i onda to sve lijepo splahneš, gas, prva, druga, treća barem do 100 na sat slijedeća dva semafora i auto suh i mane točkica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now