Jopa Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 dakle imam jedan problem, prvi problem je nemogu kvalitetno nastimati bov. Kada je dovoljno mekan da fino otvara na cca 3-3500rpm cujem dosta glasni zvuk iz usisa, rezultat je otvaranje bov-a i posto je recirkulirajuci cujem taj zvuk iz usisa, a kad ga zategnem da nema pustanja prespor mi je, cuje se zvuk kao turbo surge. ffffc-c-c-c-c.. lol jos jedan problem imam mozda su cak i povezani, naime neznam dali je to normalno ali full boost imam tek mrvicu ispod 4000rpm (1.2 bar TB28 turbo) sto mi se cini vrlo visoko! Sumnjam u boost leak posto mi je jucer tlak sa 1.2 bara pao na 0.9 a nisam dirao po boost controlleru.. Tko mi moze s foruma provjeriti dali postoji boost leak? trebalo bi provjeriti komplet sistem s usisnom granom jer sam nju preslagivao pa da i na njoj ne pusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Bow nastelas da se ne otvara do 0.5bara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kress Posted June 16, 2012 Share Posted June 16, 2012 Koji auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted June 16, 2012 Author Share Posted June 16, 2012 fiat coupe 2.0 20vT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now