Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kaj nema renault nekakvu univerznalnu dijagnostiku? Po meni ces najbrze tako vidjeti eventualne greske na senzorima, umjesto dobrom starom metodom, ajmo zamjenit pola auta.

Ja glasam za map senzor.

Edited by Pekx
Posted

spex, usto oklada da je "kvar" jednostavan? :) taj auto me nikad nije ostavio na cesti, a kvarovi su bili bas banalni :) od vanrednih samo bobina :) (par kugli i spone ne brojim jer je to oslo na 130 000km, od toga zadnjih 35kkm spusten auto, pa je to normala) . pouzdaniji je od tvog dizla kojeg vozis od A do B :D

ne baca nikakvu gresku na origigi dijagnostici, razmete?

cekam jedan hladniji dan da vidim kak ce se ponasat, pa da vidimo ima li novih tragova :)

Posted

Jesi probao istekat ili zamijenit map? :D

Meni je auto vec 105kkm spusten pa sam samo jednom vilicu zamjenio i krajnike spona :P al OT smo, napravi sto smo ti rekli :lol:

Posted

budem, nisam stigo danas, tj. nisam mogo do auta do maloprije, a nije mi se dalo sad po mraku :) javim sutra ak se kaj promjeni time

Posted

Bez MAPa ce ti raditi sve ok, trositi ce mrvicu vise i ler ce biti povisen. Ako nece trokirati ili koji vec qurac ti se dogada, znas sta je..

Posted

Ne znam kako je na tom motoru izveden, ali po tvom opisu zvuci kao da je potenciometar gasa izlizan na jednom dijelu, najcesce na okretajima na kojima najvise vozis. Ako vozi normalno cim prede te okretaje, vjerovatno je to u pitanju.

Posted

nebih rekao, zato jer recimo, vozim na 2000,poklopim,neide,ne cuje se, spustim opet na 2000, poklopim, sve 5, "ide" i cuje se... kuis, nema nekog pravila... da je stalno na istim okretajima bez izuzetaka,onda mozda i da, al ovak, sumnjam....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...