Pekx Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 (edited) Kaj nema renault nekakvu univerznalnu dijagnostiku? Po meni ces najbrze tako vidjeti eventualne greske na senzorima, umjesto dobrom starom metodom, ajmo zamjenit pola auta. Ja glasam za map senzor. Edited July 10, 2012 by Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spex Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ionako će morati zamijeniti pola prije ili kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 spex, usto oklada da je "kvar" jednostavan? taj auto me nikad nije ostavio na cesti, a kvarovi su bili bas banalni od vanrednih samo bobina (par kugli i spone ne brojim jer je to oslo na 130 000km, od toga zadnjih 35kkm spusten auto, pa je to normala) . pouzdaniji je od tvog dizla kojeg vozis od A do B ne baca nikakvu gresku na origigi dijagnostici, razmete? cekam jedan hladniji dan da vidim kak ce se ponasat, pa da vidimo ima li novih tragova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Jesi probao istekat ili zamijenit map? Meni je auto vec 105kkm spusten pa sam samo jednom vilicu zamjenio i krajnike spona al OT smo, napravi sto smo ti rekli :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 budem, nisam stigo danas, tj. nisam mogo do auta do maloprije, a nije mi se dalo sad po mraku javim sutra ak se kaj promjeni time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Bez MAPa ce ti raditi sve ok, trositi ce mrvicu vise i ler ce biti povisen. Ako nece trokirati ili koji vec qurac ti se dogada, znas sta je.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 to planiram probat na max 3 min javim sutra kak je proslo , good night Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Ja sam vozio od rijeke do zminja i nazad i u zminju vozio 5-6trka... Hebiga nisam imao pri sebi ispravan map, vrlo cesto je bilo kabuum Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert.cobra Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Ne znam kako je na tom motoru izveden, ali po tvom opisu zvuci kao da je potenciometar gasa izlizan na jednom dijelu, najcesce na okretajima na kojima najvise vozis. Ako vozi normalno cim prede te okretaje, vjerovatno je to u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 nebih rekao, zato jer recimo, vozim na 2000,poklopim,neide,ne cuje se, spustim opet na 2000, poklopim, sve 5, "ide" i cuje se... kuis, nema nekog pravila... da je stalno na istim okretajima bez izuzetaka,onda mozda i da, al ovak, sumnjam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Nemaš MAF? Daj prodaj taj auto.... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newbie Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 imam MAP (kolko ja znam, princip rada MAP-a i MAF-a je drukciji) , kaj ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 imam MAP (kolko ja znam, princip rada MAP-a i MAF-a je drukciji) , kaj ne? da, dosta je drugačiji maf je bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now