Goertosing Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Treba mi netko poslikat priključak za SF (ono da se lijepo vidi kakav bi odgovarao) Ja imam taj miniwash ali mi je u Dubrovniku a trebao bi u AT uzet SF lance za njega. Ne postoji adapter namijenjen baš za taj model, ali znam da odgovara od nekog drugog proizvođača na njega (Karcher, Kranzle, Lavor...) samo trebam sliku po kojoj mogu viditi točno koji paše Eto ako ima tko, neka pm-a sliku priključka
Raptor6767 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Treba mi netko poslikat priključak za SF (ono da se lijepo vidi kakav bi odgovarao) Ja imam taj miniwash ali mi je u Dubrovniku a trebao bi u AT uzet SF lance za njega. Ne postoji adapter namijenjen baš za taj model, ali znam da odgovara od nekog drugog proizvođača na njega (Karcher, Kranzle, Lavor...) samo trebam sliku po kojoj mogu viditi točno koji paše Eto ako ima tko, neka pm-a sliku priključka Zar ih nema u Bauhausu na Jankomiru?
Goertosing Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Mislim da ima, ali treba doć s aparatom, rastvarat i objašnjavat prodavačima što zapravo radim... To bi bila krajnja opcija ako se ne nađe netko tko ima doma i može postat sliku tu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now