Jump to content

WTB: SACHS Performance set kvačila


MOTA BOY

Recommended Posts

Poštovanje!

 

Molio bih ponude ili ako negdje netko ima popust u inbox tko može nabavit SACHS Performance ili Race(kak ima isto na eBayu.de) set kvačila sa potisnim ležajem i BEZ zamašnjala za VW Golf 3 2.8 VR6. 228mm.

 

 

:thumbsup: HVALA!

Link to comment
Share on other sites

ja sam jednom prilikom zvao auto set u zg povodom istog pitanja. (auto set glavni uvoznik za SACHS za HR) .

cak sam i dao SACHSOV broj proizvoda. oni nemaju pojma ni nikad culi za nesto takvo. u SACHSU opce nisu predvideli da netko iz HR pozeli takvo nesto kupit. zato e-bay majka.

neznam kakav projekt radis , ali ako nejdes preko 550Nm ti ne treba sinter. obicna plata na lameli s pojacanim federima. s time da ti sinter nece bas dobro drzati ako nemas alu zamasnjak koji je predviđen za sinter.

korpa je ta koja drzi da lamela ne proklizava. zato nju naruci preko e-baya. druk lager ko druk lager. imas ih po svim ducanima.

sretno !

Link to comment
Share on other sites

OT: nije samo stvar truda.. ja sam isto u autoset dolazio sa Sachs kataloškim brojevima, ovi su se čudili ko pura dreku da otkud mi brojevi, oni to nemaju, a brojevi s online sachs kataloga.. pa onda kao nisu nikad naručivali te dijelove pa ne mogu naručit (?!).. uglavnom jad i bijeda..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...