Ujo Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 nabavio sam laku prikolicu(malena do 750kg ndm), i imala je postojeću instalaciju za svjetlosnu siganlizaciju. sve sam pospajao, ali kad upalim desni žmigavac onda svjetle i štop i svjetlo i žmigavac, a kad je upaljen samo svjetlo, onda je dobro. i to se događa samo na desnom svjetlu?! zanima me u čemu bi mogao biti problem. inače utikač na autu je ispravan i kad probam sa multimetrom na autu je sve ispravno, znači da je negdje do prikolice. da li je moguće da mi gubi masu pa pali sve skupa?! šta bih trebo možda posebno masu spojit?!
Newbie Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 vrlo vjerovatno masa na konektoru ili negdje do tamo, probaj ju posebno spojit pa vidi
Ujo Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 ok, a gdje fali mase, pretpostavljam onda samo na tom svjetlu, ako je problem samo kod njega?!
the-rider Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 a ako samo to svjetlo zeza znaci da prikolica ima masu, negdje u instalaciji tog svjetla je problem, lako moguce da je spoj na svjetlu los, probaj ga ocistiti
Jopa Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 ja sam imao isti problem, samo meni je jos i osigurac od stop svjetla izgarao.. i rijesio sam na nacin da sam kupio novi kabel i provukao ga na novo.. cca 100kn ti je 5 metara kabla
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now