Marco Polo Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Klima nekad hladi nekad ne danas ujutro npr. hladi sve super sad popodne samo toplo puse. Slagao sam motoric regulacije toplo hladno, motoric cirkulacije (unutra-van) ventilator punio klimu i opet isti problem. Ima ko ideju sta bi mogli biti?
Marco Polo Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Pa kolko je Tihi gledao na dijagnostici sve je ok
Lim@ RS Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Jel izbacuje visoki tlak? Jel klima radi dok se vozis?
pelepelezg Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 na diagnostici ti nece izbaciti nikakvu gresku. kad ga spojis na punjac klime i kad se testiraju pritisci na kompresoru onda vidis o cemu se radi, ako je do kompresora. ne mora biti do visokog tlaka nego bas suprotno...
Lim@ RS Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nemože bit... Jel citas sta je napiso? ''Klima nekad radi nekad ne'' Kaj plin iscuri pa se vrati?! A u međuvremenu baca niski tlak?
pelepelezg Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ok, nebi se htio vise mjesat pomogni covijelu onda... tak i onak tipkanjem mu niko nece pomoc dok ne otide kod nekog majstora koji se kuzi u klime . . .
Marco Polo Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 na diagnostici ti nece izbaciti nikakvu gresku. kad ga spojis na punjac klime i kad se testiraju pritisci na kompresoru onda vidis o cemu se radi, ako je do kompresora.ne mora biti do visokog tlaka nego bas suprotno... Klimu sam punio kod tebe u auto karlu i rekli su da je sve ok Nemože bit... Jel citas sta je napiso? ''Klima nekad radi nekad ne'' Kaj plin iscuri pa se vrati?! A u međuvremenu baca niski tlak? Radi i na leru i u voznji, a opet kad ne radi ne radi ni na leru ni u voznji. Zapravo sam ja krivo rekao brijem da nema veze sa klimom nego opcenito regulacijom toplo hladno Jer bas pocne toplo puhat. Al motoric od regulacije toplo hladno dobro radi.
Lim@ RS Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 To je onda drugi par rukava, kako si i sam reko. nebi znao, ali vjerovatno ne funkcionira ventil za zatvrarenje antifriza prema kabini
Vlado206 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 I meni zna bit na golfu, upalim klimu i puše "mlako" bez obzira što smanjim na 16/18/20, drugi put upalim sve radi. Nisam siguran jel se uopće upali klima pa samo ne radi regulacija, iako mislim da je nekad uopće ne upali. Stavio auto ili bilo što, on grije i "hladi" ali ne dovoljno tj ne pali klimu. To mi se do sada par puta dogodilo...
Marco Polo Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Ima ko preporuku za dobrog majstora za klime i to?
DaDo Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 klimamobil, dubrava kod plodina - kod njih rijesavao na fabiji probleme hrastinski - bastijanova - oni mi rijesavali s polom probleme
Marco Polo Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Jebo klimi mater kad je vani hladnije onda klima radi a kad je vruce ne. Jucer i danas u 5 ujutro hladi ko luda, navecer iza 10 isto a sad nula bodova
killuminati Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 možda isparivač klime? to je bitan dio kao i kompresor i/ili hladnjak, a ljudi često zaborave na njega..
Risbo Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ja imam problem da dok vozim hladi.. ćim stanem prestane hladiti... to se događa samo kad je vani ovak vruće... bio sam na punjenju prije mjesec dana i sad je malo bolje, odnosno događa se to na većim vrućinama.... kao da se nešto pregrije pa prestane hladiti.....
Nippon Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Meni sa par puta na Poliću dogodilo da se zblesira taj motorić regulacije toplo/hladno. Puše mi prehladno, okrenem na pola prema crvenom, a on počne rokat skoro pa vrelo. Zblesira se i skroz otvori toplo.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now