2fast Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Potrebno mi je po uzorku napraviti oprugu za blow off. Da li znate nekog majstora / obrt koji se time bavi? Našao sam neku firmu u Gorici, sutra ću ih zvrcnut da vidim dal to mogu napravit. Opruga je promjera 25 mm, dužine nekih 60 mm.
Fredy Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 2fast said: Potrebno mi je po uzorku napraviti oprugu za blow off.Da li znate nekog majstora / obrt koji se time bavi? Našao sam neku firmu u Gorici, sutra ću ih zvrcnut da vidim dal to mogu napravit. Opruga je promjera 25 mm, dužine nekih 60 mm. baš mi je danas hans pričao za neku "Rio" nešto firmu u ZG koja radi amortizere - opruge po naruđbi. Ako ovo vidi neka javi ili ako netko zna više nek napiše
Lim@ RS Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Meni radio lik u blizini Super Konzuma, na Sarajevskoj ( Novi Zagreb) Mislm da mu se obrt zove Opruga, pa probaj potrazit po netu
Dominik Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ja si sve u firmi radim kod Jatica i u smb u opruga.hr i nema problema
2fast Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 striko said: za koji ti model treba imam ja 3 komada za FORGE Treba mi za Bailey DV-26D. Za Forge ih i ja imam hrpu doma. Hvala svima na informacijama, budem iskontaktirao te firme da vidim tko mi to može odradit. :thumbsup:
Raycer Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 imas rio u medarskoj .. decki su dosad svaki put tocno napravili sto sam htio... ak ti je to daleko imas i na savskoj nasuprot uciteljskog
Risbo Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ovo u savskoj su omega opruge... meni su radili neke stvari i bilo je manje-više ok
IgoRR Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 U Savskoj kako je napisano Omega opruge, iako su IMO skupi(dobro naprave) Za ove u Medarskoj sam čuo, iako ne znam kakvi su sa cijenom i kvalitetom?!?
Raycer Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 IgoRR said: U Savskoj kako je napisano Omega opruge, iako su IMO skupi(dobro naprave) Za ove u Medarskoj sam čuo, iako ne znam kakvi su sa cijenom i kvalitetom?!? ja sam nekoliko puta tamo iso raditi opruge s uzorkom za normalni auto i zadnji puta kada sam mu dao da napravi prema mom proracunu kakve mi trebaju je napravio tocno kak treba .. cijene po opruzi osciliraju kako se dogovoris i ovisno o kolicini materijala.. npr za gevinde cca 200kn po opruzi
Bela Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Alma Jatić Hasanbegović, ing.str. Proizvodnja opruga Japetička 18, Zagreb Tel: +385 1 3496 369 Fax: + 385 1 3496 846 Mail: alma@opruge-jatic.hr ili Omega opruge, jedni i drugi fer, korekrni, brzi ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now