Jump to content

Recommended Posts

Posted

Može pomoć...!

Na focusu 1.4 2002 godi. riknula je bobina i skurila neke dijelova u ECU,kupili novu bobinu,svjećice,naručili nove tranzistore i čip,popravili ECU,auto pali i vozi sve super,i danas opet probije bobina i neće upaliti,daje iskru na 1-4 cilindru,a 2-3 cil. ne daje iskru...?

Još neznam šta je s ECU čekam da dođe električar da vidi jel je opet nadrapao ECU....

Posted
Može pomoć...!

Na focusu 1.4 2002 godi. riknula je bobina i skurila neke dijelova u ECU,kupili novu bobinu,svjećice,naručili nove tranzistore i čip,popravili ECU,auto pali i vozi sve super,i danas opet probije bobina i neće upaliti,daje iskru na 1-4 cilindru,a 2-3 cil. ne daje iskru...?

Još neznam šta je s ECU čekam da dođe električar da vidi jel je opet nadrapao ECU....

Probaj ubuduce staviti oko 5A osigurac na svaku bobinu(normalno na +), to bi trebalo zastiti izlaze dok se ecu zblesira.

Posted
ja sam ima isti motor i roknula bobina 2 puta u par miseci. Kad je mijenjana 1.put?

mjenjao je prije dvije godine bobinu,stavio je original i ta je sada riknula i skurila neke dijelove u ECU,sad smo stavili neku jeftinu Valeo bobinu,složili ECU,auto vozi uredno i odmah drugi dan je riknula,e sad moramo provjerit jel je opet nadrapao ECU....

Posted

koje ste stavili nutra?

Za to moraju biti posebni tranzistori, obicno igbt s clamping diodom. Ako ih nemozete nabaviti, imam ih ja u TO220 kucistu.

Posted

mislim da jesu ti igbt jer prošli put je stavil obične tranzistore,i onda je bacal full iskru pre rano i nije htio upaliti...

ali sve jedno ak nam ponovo rikne,trebat će nam,reci kolko za komad tražiš i hoće li raditi to u ECU od forda..?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...