Bushido Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Moze neka preporuka za nekoga tko bi mi mogao pogledao da li je "sve u redu" s procesorom airbag-a? Mozda netko s foruma :huh: Dakle, procesor (VAG grupa) je izvađen, trebalo bi se samo spojiti i pokusati "komunicirati" s njime... Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Tihi ali je na moru ! a ja nisam u ZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Bushido trebat ću te da mi malo središ ventilator u kabini nekad malo cvili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 6, 2012 Author Share Posted August 6, 2012 (edited) 2Petar; valjda ce te se vratiti do 9.mj (do tad imam neku kombinaciju i trebao bi znati jel on problem ili nesto drugo (javlja mi gresku vezano za komunikaciju)) 2Exfree; okreni na brzinu vise, pa ce prestati javi se Edited August 6, 2012 by Bushido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 komunikaciju sa čim sa tablom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 6, 2012 Author Share Posted August 6, 2012 kad je u autu,auto se "cudno" ponasa.. Spojio sam ga na dijagnostiku,koja mi je izbacila gresku vezanu za komunikaciju s procesorom airbag-a(moja greska je sto nisam zapamti/zapisao broj greske). Nakon toga isti je izvaden i auto se vratio u "normalu".. Sumnjam na neispravnost instalacije ili na proc, pa bi krenuo od jednostavnijeg... Auto nije sudjelovao u nikakvom udesu,a "problem" se pojavio iznenada.. Nadam se da je sad jasnije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 Nije mi baš jasno ovo čudno se ponaša ako si mjenjo tablu ili vadio može bit da je javio gresku u komunikaciju sa tablom, ništa strašno ali ako drugi radi Ok onda nije do instalcije Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Meni to u prvoj 5ici 2004. bilo crklo samo od sebe, nitko ništa nije dirao. Al niš se čudno nije ponašalo, upalila se greška airbaga i to je to. Zamjenili mi pod garanciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 2Petar; nista nije prckano, serijala da veca ne moze biti... Pod cudno mislim prilikom davanja kontakta lampice na tabli svijetle s upola manjim intenzitetom, auto nece upaliti iz prve,druge vec 4-5 pokusaja, bilo problema sa vozackom bravom itd... Nakon sto je izvađen proc (trenutno ga nema u autu) nema navedenih simptoma i pali bez greske.. (gresaka na tabli nije bilo sve do trenutka kada proc nije izvađen,sto je i normalno) Dakle zanima me, moze li se tko drito "spojiti" na procesor i provjeriti ispravnost (funkcionalnost) istoga ? 2BM0021; ovoj mojoj vozilici davno istekla garancija Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 kakvim procesorom airbaga, misliš airbag ecu. mislim da se to ne popravlja osim crash kod što se može izbrisat ako je neš drugo riklo bolje kupi drugi i bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 kakvim procesorom airbaga, misliš airbag ecu. mislim da se to ne popravlja osim crash kod što se može izbrisat ako je neš drugo riklo bolje kupi drugi i bok točno to crash i takve stvari se mogu poništit ali ovo očito da je nešto drugo u pitanju trebalo bi probat sa drugom jedinicom ! daj stavi kataloski jer imam ja jednu pa možeš probat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 Budem...cim ga procitam s njega (nemam ga sad tu)... Za crash log znam, ali neznam koji mu klinac onda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 1C0 909 601 00E ili 02T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 Evo i pacijenta hosting images Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 ovo je moj mislim da bi trebo radit Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 možeš probat ali sumljam, meni čak nije htjelo radit od 3vr na 5vr . jedino ako ga možeš relearnat u vagcomu možda Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Nece radit dobro.. Mora bit isti broj i onda preselit kodiranje iz starog u novi ( broj zatezaca, airbaga, senzora) Ako hoces skini ecu pa cemo vidjet sto je problem ili dovezes auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 ja sam u svoj stavio jedinicu od 4 zračna sa bočnim senzorima itd samo ugasio bočne jer ih nemam i radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 ali isti broj.. Centrala od 2 ili 10 zracnih moze biti ista, samo moras kodiranje preselit Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 ali isti broj.. Centrala od 2 ili 10 zracnih moze biti ista, samo moras kodiranje preselit al ovo kolko vidim su skroz različite po wk broju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 ova Petrova je za auto sa 2 airbaga, ova moja je sa 1.. tako da ce izbaciti gresku sigurno... ali prije svega, stvar koja mene muci je, otkriti sto me zajeb**a, dal centralina ili nes drugo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 14, 2012 Author Share Posted August 14, 2012 (edited) Zelio bih se zahvaliti Goranu. Problem nije rijesen, ali jedna sumnja manje...Kolega istestrirao centralinu i zakljucak je da je ona ispravna, dakle problem je, ono cega sam se i bojao,instalacija... Nazalost kako sam ovisan o autu, to ce morati malo pricekati... Goranu jos jednom hvala i svaka preporuka. :thumbsup: Edited August 14, 2012 by Bushido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now