Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moze neka preporuka za nekoga tko bi mi mogao pogledao da li je "sve u redu" s procesorom airbag-a? Mozda netko s foruma :huh:

Dakle, procesor (VAG grupa) je izvađen, trebalo bi se samo spojiti i pokusati "komunicirati" s njime...

Thnx

Posted (edited)

2Petar; valjda ce te se vratiti do 9.mj (do tad imam neku kombinaciju i trebao bi znati jel on problem ili nesto drugo (javlja mi gresku vezano za komunikaciju))

2Exfree; okreni na brzinu vise, pa ce prestati :) javi se ;)

Edited by Bushido
Posted

kad je u autu,auto se "cudno" ponasa.. Spojio sam ga na dijagnostiku,koja mi je izbacila gresku vezanu za komunikaciju s procesorom airbag-a(moja greska je sto nisam zapamti/zapisao broj greske). Nakon toga isti je izvaden i auto se vratio u "normalu".. Sumnjam na neispravnost instalacije ili na proc, pa bi krenuo od jednostavnijeg... Auto nije sudjelovao u nikakvom udesu,a "problem" se pojavio iznenada..

Nadam se da je sad jasnije.. ;)

Posted

Nije mi baš jasno ovo čudno se ponaša ;)

ako si mjenjo tablu ili vadio može bit da je javio gresku u komunikaciju sa tablom, ništa strašno

ali ako drugi radi Ok onda nije do instalcije

Posted

Meni to u prvoj 5ici 2004. bilo crklo samo od sebe, nitko ništa nije dirao. Al niš se čudno nije ponašalo, upalila se greška airbaga i to je to. Zamjenili mi pod garanciju.

Posted

2Petar; nista nije prckano, serijala da veca ne moze biti... Pod cudno mislim prilikom davanja kontakta lampice na tabli svijetle s upola manjim intenzitetom, auto nece upaliti iz prve,druge vec 4-5 pokusaja, bilo problema sa vozackom bravom itd... Nakon sto je izvađen proc (trenutno ga nema u autu) nema navedenih simptoma i pali bez greske.. (gresaka na tabli nije bilo sve do trenutka kada proc nije izvađen,sto je i normalno)

Dakle zanima me, moze li se tko drito "spojiti" na procesor i provjeriti ispravnost (funkcionalnost) istoga ?

2BM0021; ovoj mojoj vozilici davno istekla garancija :P

Posted
kakvim procesorom airbaga, misliš airbag ecu. mislim da se to ne popravlja osim crash kod što se može izbrisat ako je neš drugo riklo bolje kupi drugi i bok

točno to

crash i takve stvari se mogu poništit

ali ovo očito da je nešto drugo u pitanju trebalo bi probat sa drugom jedinicom !

daj stavi kataloski jer imam ja jednu pa možeš probat

Posted

Nece radit dobro..

Mora bit isti broj i onda preselit kodiranje iz starog u novi ( broj zatezaca, airbaga, senzora)

Ako hoces skini ecu pa cemo vidjet sto je problem ili dovezes auto

Posted

ova Petrova je za auto sa 2 airbaga, ova moja je sa 1.. tako da ce izbaciti gresku sigurno...

ali prije svega, stvar koja mene muci je, otkriti sto me zajeb**a, dal centralina ili nes drugo....

Posted (edited)

Zelio bih se zahvaliti Goranu.

Problem nije rijesen, ali jedna sumnja manje...Kolega istestrirao centralinu i zakljucak je da je ona ispravna, dakle problem je, ono cega sam se i bojao,instalacija...

Nazalost kako sam ovisan o autu, to ce morati malo pricekati...

Goranu jos jednom hvala i svaka preporuka. :thumbsup:

Edited by Bushido

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...