Raptor6767 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) Ja ne bih kaznio Vettela već Alonsa ako treba nekoga kazniti...premda navijam za Ferrari. Međutim, ne znam Pravilnik za 2012. tako da... EDIT: [video=youtube_share;uk3lcrTTPt4]http://youtu.be/uk3lcrTTPt4 Edited September 10, 2012 by Raptor6767
File Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 sorry file...nisi nikakav licencirani sudac niti bivsi vozac f1 pa da mi mozes pametovat i rec da se "educiram" nekim pravilnikom napisano na blogu...svak ima pravo na svoje misljenje..kontrirao sam na tvoje... zelis onda rec da je Christian Danner needuciran? isto tako je odmah rekao da to nema veze s kaznom.. ja sam ti lijepo i pristojno odgovorio, a ne pametovao došlo je do preciznijeg definiranja pravila branjenja pozicije za 2012 koja ti stoji u linku pogledaj si ako želiš, ako ne zaboli me osim toga meni je sve jasno kad je tebi autosport blog
HrSupra Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Gledao sam jučer u Monzi utrku i prezadovoljan sam. Na kvalifikacijama bio na ascariu, a utrku gledao na ulasku u parabolicu. Ovo mi ja prvi puta da sam gledao uživo i stvarno je spektakl koji se mora vidjet u životu.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now