Jump to content

preko noći isprazni akumulator


Recommended Posts

prijatelj ima preoblema, preko noći mu isprazni akumulator. radi se alfi gtv 2.0 turbo. sad me zanima kako otkriti kvar?! on sad stalno vozi tako da skida klemu, ali to naravno nije dugotrajno rješenje. zanaima me kako pronać kvar i šta sve ispitat. prepottstavljam sa multimterom ići od trošila do trošila.?!

auto ima naknadno ugrađen alamrma pa me i to zanima da li bi to moglo imati nekakve veze, da li je moguće da je on u kvaru pa vuče struju? kako ga iskopčati?

Link to comment
Share on other sites

NE ZNAM KOJI ALARMm ima. morat ću provjerit.

prije više od godinu dana alternator mu nije punio, i onda je to električar napravio, stavili smo ga gore i bilo je dobro 3mj. tako se vozio i jedno jutro nije ga mogao upalit, potrošilo struje. auto je tada stajao 2 dana. poslije toga, je to napravio još jednom, isto je auto stajao 2 dana i potrošio cijelu struju.

za alarm ne znam koji ima, ali je aftermarket.

sad redovito skida klemu pa nema šta trošit.

ok znači da tako idem ispitivat, sa multimetrom na akumulator i osigurač po osigurač van, dok ne nađem.

pošoto se radi o dsota specifičnom autu, gtv(čitaj govno), niegjde nema mejsta za ništa. ni ne znam gdje bi bila elektronika od alarma, uglavnom taj alarm je neispravan jer nikad ne tuli, a daljinski od istoga ne radi, ali kad se stavi klema na aku, onda lampica od alarma svijetli i ostane upaljena cijelo vriejem, tako da brijem da je to. gdje bi mogal bit elektronika od toga sranja?! ponavlajmn auto je totlano nepregledan i sve je natrpano, ful se mučim oko njega kad najmanje sitnice počinjem kopati.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam imao isti problem..bravica na vratima vozača se rasula i stalno je slala "signal" pumpi od centralnog da se otključava i to je praznilo akumulator..isto sam tražio kvar po svukud i kad sam zamjenio bravicu sve je prestalo i sad radi kako treba..bio je auto kod električara i na computeru i nitko nije znao kaj mu je..a da ne govorim kako se znalo dogodit da spusti stakla usred noću..normalno..kad je kiša padala..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...