killercivic Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Ne znam zašto bi netko davao 10 000,00kn mjesečno za benzin ako može 5 000,00kn a želi udobnosti X5, Cayena i sl. automobila zato što može Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Koje glupo razmišljanje, na razini prvog razreda osnovne škole Strašno Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 kaj više se na forumu nesmije ni informirat kolko troši koji auto ? kaj vas boli kurac ak netko hoce/nece imat za tocit, jer hoce/nece imat plin... uostalom kog boli kurac za vaša mišljenja jer ima za točit il ne , čovjek je pitao kolko auto troši i AMEN. kakvi panjevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 kaj više se na forumu nesmije ni informirat kolko troši koji auto ? kaj vas boli kurac ak netko hoce/nece imat za tocit, jer hoce/nece imat plin... uostalom kog boli kurac za vaša mišljenja jer ima za točit il ne , čovjek je pitao kolko auto troši i AMEN. kakvi panjevi Baš to. Prestrašno...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 uopće ne kužim ovakvo otvaranje topica.......... djip iliti suv vozilo te klase ne može trošiti 12 litara nego samo više bilo to V6 tdi ili v6 benzinac svi znamo da 250ks atmo benzinac kujca ne ide na te 2 i kusur tone da nije elastičan i da je trom.... dal troši 16 ili 19 tak svejedno jer je ionak to previše meni je tu jedino žao što se plaća gorivo za auto koji ne ide s mjesta....jer tipa neki A6 4,2 troši toliko a daleko je udobniji od nekog SUV-a te klase.......... sorry ali ne vidim svrhu takvih auta....em skupe gume, em troše em ne idu s mjesta.....jedina prednost da možeš na svaki rizol.....gotovo svaki.........ali ako ti je auto tipa A6 prenizak (govorim o normalnom modelu) onda ti treba maltene lada niva ne želim se svađati nego razmisli od limuzini .....ak već tražiš udobnost, prostranost i tak to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tusa Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 [] Potpis ko kuća to ja isto tako već dugo govorim starom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 (edited) 1. Nisam napisao da sam kupio X5 3.0i niti da sam ga odlučio kupiti. 2. Ja doma imam SUV-a kojeg smo ako vas baš zanima kupili novog u nekim boljim vremenima (PDV, troškovi...) ali nakupilo se kilometara pa je isti sad na prodaju, a ja gledam koje su opcije. 3. Kupovina novog se meni ne isplati kada se za četiri puta manju lovu može kupiti aktualna linija s malo kilometara (benzinac). 4. SUV mi je potreban. 5. Uz SUV-a imamo doma još dva auta (limuzinu i golfa ) 6. 20 litara plina mi je prihvatljiva potrošnja, Touareg troši mrvicu manje kad se preračuna u kune. 7. 270 konja je meni sasvim dovoljno, ide sigurno bolje od 170 konja kolko ima ovaj sada. Ako ima još kakvih pitanja stojim vam na raspolaganju. Edited October 12, 2012 by toc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dac Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 nego kad se ono ženiš? i zakaj ne nabrojiš kamione i bagere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now