Zeljko_M Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Društvo, Rođak ima 04. Subaru Outback AWD, automatik, atmo. Uočio sam da auto ima problem sa zadnjim krajem koji voli na grbi ili rupi poskoćiti u stranu. Dosta neugodno iskustvo i vjerujem da je prilično opasno. Dali bi me dobra duša mogla uputiti u temu i na koji način se dotočni problem riješava. Meni je na Volvu isti problem bio prouzročen pre mekanom selenima... Možda je i ovdje to slučaj? Hvala na pomoći
ZOD Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Prvo što mi pada na pamet su seleni Treba ih sve provijerit i dalje znaš kaj.
Zeljko_M Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 To i ja mislim. Volio bi da mi netko iz prve ruke potvrdi u čemu je problem.
Sasaa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 impreze znaju imat problema sa zadnjim amortizerima, koji se ne istezu do kraja. dosta toga ces nac po stranim forumima. Sad da li i Outback pati od slicnih problema ne znam...
Zeljko_M Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Hm, good point! Čini mi se kao da je tu više stvari u igri. Po forumima pišu da taj auto ima problema sa zadnjim krajem, te se Neda voziti ravno po snijegu! Čini mi se da je subaru, ako i večina proizvođača, tih godina radio na pasivno upravljivim ovjesima pa je nakon par godina malo omekšala guma selena i auti se više nedaju vozit. Naj vjerojatnije će trebati zamijeniti sve selene zadnjeg kraja i potom piknuti nove amortizere. Šteta što su si to proizvođači dozvolili. Baš mi je fora taj auto.
Boxer Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Te probleme imaju i sve alfe 156/147 nakon više godina, često auto bježi, nikako se ne vozi a lufta nema na zadnjem trapu a u biti se razjebu seleni i moš ga yebat... Moja je imala isti problem al sam prilikom promjene selena i uređenja trapa sve nove selene napunio do vrha ljepilom za auto stakla i više nema tih problema
ZaX Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Provjeri spojničke balans štange i nosače balans štange. Imam Forestera i ovjes je sve samo ne od sira, a auto nema gdje ne ide.
Medic Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Balans štanga nema veze sa tim... Baš ja htio komentirati isto. Ona nije nosivi dio da bi karoca radi nje radila na ovjesu lijevo desno.
Stepp Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ja sam imao taj problem na stražnjem ovjesu jednom; bila je balans štanga u pitanju tj panhard rod. Odvratan osjećaj u zavojima i na grbama -- nakon zatezanja, sve je bilo kako treba.
Marko Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Hm, good point!Čini mi se kao da je tu više stvari u igri. Po forumima pišu da taj auto ima problema sa zadnjim krajem, te se Neda voziti ravno po snijegu! Čini mi se da je subaru, ako i večina proizvođača, tih godina radio na pasivno upravljivim ovjesima pa je nakon par godina malo omekšala guma selena i auti se više nedaju vozit. Naj vjerojatnije će trebati zamijeniti sve selene zadnjeg kraja i potom piknuti nove amortizere. Šteta što su si to proizvođači dozvolili. Baš mi je fora taj auto. a cuj pogon na sva 4 kotaca sa difovima , cim sve nije ravno i simetricno zanosi u neku stranu. Odes na spur , sjednes se na svaki cosak auta i gledas dal lijeva i desna strana imaju jednake pomake. Mozes pajserom isprobavat selene dal su katastrofalno raspadnuti, al nebus mogao vidjet dal je neki 30% meksi. poliuretanski seleni su super rijesenje za ovo smece od nasih cesta, dugorocno su puno jeftiniji.
Medic Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 (edited) Ja sam imao taj problem na stražnjem ovjesu jednom; bila je balans štanga u pitanju tj panhard rod. Odvratan osjećaj u zavojima i na grbama -- nakon zatezanja, sve je bilo kako treba. Panhard rod nije balans štanga. Panhard rod je nosivi dio tj on drži to na hrpi da ne šeće lijevo desno. Balans štanga iliti sway bar ak ćeš na engleskom;) Edited October 21, 2012 by Medic
Zeljko_M Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Hvala na savjetima. Mislim da će powerflex biti najbolje riješenje. A potom i novi amortizeri.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now