Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Sasaa

Full members
 • Content Count

  5,903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

Sasaa last won the day on June 28

Sasaa had the most liked content!

Community Reputation

3,977 Excellent

About Sasaa

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Personal Information

 • Interesi
  auti, fotografija

Recent Profile Visitors

1,975 profile views
 1. Posto nikako ove sezone se provozit... ne preostaje nista drugo nego listat stare slike
 2. Da super im je to sve slozeno preko lean angle senzora... opet dynamic pro iskopcas sve i veselje ako ti je gust. Pa dobro, nisu mu bas brizne toliko kratke.. vjerujem da je 6ta u limitatoru cca 265kmh... tako je barem na nakedu, i usporedjivali smo frend i ja sa RR 2017, prakticki isti su omjeri, jedino sta se R vrti 2000rpm manje. A za agregat kao sta si rekao.. snage ima po svuda, ispeglan je iz niskih rpm jako i zvuk kad promjenis auspuh je sex. Mislim da ce bit ovaj novi XR bit jako zanimljiv kad ga sloze sa novim agregatom.
 3. Tek sad ovo citam, zanimljivo skroz. Meni je takav dojam bio na R i XR koji sam probao, radi dynamic ESA kojeg moj bivsi motor nije imao, taj ovjes kao da u svakom trenutku je bas podesen kako treba. Zanimalo me bas sta ces napisat pogotovo jer si sa v2 multistrade koja je izmislila tu sport turing klasu sjeo na redni 4. QS bas dobro radi, i rijetko kad fula...
 4. Sasaa

  Track day kocnice

  Nid - Najpoznatiji kocnicar napisao svoje
 5. Sasaa

  Track day kocnice

  Nakon par jacih kocenja, nema onog spuzvastog efekta na pedali, takav je moj dojam nakon zamjene bio.
 6. Sasaa

  Track day kocnice

  lajtunzi rade ful razliku...
 7. I sta ti tocno predstavlja taj spisak.... ? Kad ne znas na kojim gumama su odvozena vremena. Trkaci slik nije track day guma. Tko imalo prati Track dayeve na Grobniku cca zna brzu ekipu, koliko rundaju i na kojim gumama se rade (ne)vremena.
 8. Out of the box.... pogotovo kocnice (plocice i lajtunzi) ces prekuhat sa 5-6 brzih krugova. Ne moras ulozit nista.... ali budi svjestan limita.. jer se ekipa grdo preracuna.
 9. Ja nigdje nisam napisao da je auto stock. Na stock mapi je vozio i na PS4S. (nitron i unibole sam napisao da ima), Akrap je djelomicno serijski na 275 Trophiju. Vrijeme koje je odvozio je top. Stock motor i stock turbo, Ren(f)ault koji se po forumskim kriterijima ne giba u poznatoj 100-200 disciplini PS. Ovi sta rentaju Twinge, pa ti namjerno ulete u putanju ili se voze kao da retrovizor ne postoji... bolje ne komentirat.
 10. To je jos bilo na starom asfaltu ? Ne mislite... Uros misli na crnog 265 Trophya

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...